![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
in tari calde cu mult soareeeeeeeeee si in delta. a fost beton asta vara.
acum imi caut bilete de vacanta - prefer in extra sezon ca e mai ieftin (nu cu mult) si ce e mai important - nu e atata aglomeratie. ca in vacante prefer sa ma odihnesc nu sa socializez si sa fac ture pe plaja cu prosopu' la spinare sa caut un loc unde sa ma asez |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE V-as propune celor care nu ati fost sa mergeti pe Cheile Dimbvovicioarei, , este pe drumul dintre Brasov si Cimpullung Muscel este deosebit,vara ca iarna nu am fost!!! subscriu...e foarte frumos, si iarna e frumos...numa' ca-ti trebuie ceva ekipament.... io as face turul Romaniei cu cortul in 3 luni....da' am bebe si nu poate sta in cort, apoi statul roman nu da decat o luna Co, si nici p'ala pe tot o data.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu stiu ce sa va zic, dar de la mare nu as pleca nici in vacanta. ;)
Si iarna e super :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
a fost cineva in muntenegru?
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
QUOTE Eu de fapt, de cealalta parte stau, insa din Odobesti este sotia!!! :-* Bineintales ca POTI Mistaco, esti un fericit ca ai locatie de vacanta pe meleaguri vrancene, chiar de doua ori fericit, fiindca vrancencele sunt sotii deosebite ;). Va anunt cand se termina constructia, poate ma reprofilez pe turism. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am asa un dor de ducaaaa! :'( O singura saptamana acum, cu burta la soare, ar face minuni. Dar 'nica, trebuie sa stau aici, la stapan, ca inca n-avem drept de apel la concediu. :frustraree:
Imi place la mare, pe unde am fost pana acum in Europa, mi-a placut Sardinia si Ciprul mult. Nu luam niciodata "bilete", ci biletele de avion separat, hotelul separat, masina separat si asa suntem mobili cum vrem noi, nu trebuie sa vad aceleasi fete din hotel si la masa, nu facem excursii in grupuri organizate. Din Romania iubesc Bucovina, salasul vacantelor mele, ca acolo era bunica :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
de unde esti, kalua? :)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie-mi place si la munte si la mare si in orice loc nou si cu oameni noi si sa incerc cat mai multe ...
numa vacantze sa am ca nu-mi ajunge o viata sa vad tot ce vreau in lumea asta....de-aia nu prea merg de doua ori in acelasi loc... Din Romania am asa in suflet Maramureshu' si pesterile si castelele si manastirile si muntii ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
tenerife
a fost cineva? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ella, sunt in Germania :)
si-as vrea sub un palmier acum :( |
|
|