![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vreau sa plec la Venetia 4 zile la sfarsitul lunii.
Are cineva un hotel mai ieftin sa-mi recomande? si ce se poate vedea acolo? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Citeste review-urile pentru hotelurile prezentate aici . Poate iti place ceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sar'na, ne uitam...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma uit intotdeauna la holidaycheck dupa ce zice lumea de hoteluri.
Eu cand am fost prima data (a fost prima iesire in strainatate dupa ce-am venit in Germania, sa ajung la Venetia inca mai era de domeniul fantasticului in mintea mea imbacsita bine de comunism (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) am stat pe partea cealalta a lagunei, la Lido de Iesolo si mergeam cu vaporetto in oras. Asta daca cumva va intereseaza si un pic de stat la plaja la Adriatica. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa vedem. de stat stau putin (4 zile); de intalnit ma intalnesc acolo cu amicul meu (el vine din franta, eu din ro) ... tre' sa ne coordonam si programul si ce vedem.
sar'na de link! |
|
|
amona |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) o destinatie pentru vacanta pe plaiurile mioritice litorale RECLAMA ce ziceti va place? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
This post has been edited by fortelady: Jul 10 2007, 11:05 AM
Reason for edit: reclama si racolare de clienti
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ne place cand vine lumea si-si face reclama la noi.
te trimit 30 de zile in vacanta, la mamaia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ala, am rezervat pana la urma la un hotel de doar 2 stele dar are reviewuri bune pe tripadvisor.com
Hotel Boileau Un motiv esential pt care am optat pt el este acela ca este o parcare ieftina (32 euro/3 zile) in apropiere, sa scapam de masinoi. Si de acolo, cu metroul si Dumnezeu inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna alegere! Arata foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am observat ca este pe linia de RER C. Puncte de atractie pe aceasta linie: -Domul Invalizilor / statia Invalides -Muzeul Orsay (mie mi-a placut mai mult decat renumitul Louvre) / statia Musee d'Orsay -Notre Dame / statia St Michel De la St Michel poti sa iei M4 (directia Porte de Clignancourt) 3 statii pana la Chatelet Les Hales. Aici gasesti zeci de magazine pentru shopping. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) edit: tot pe linia C, statia Chatelet Les Hales, poti sa vizitezi Centre national d'art et de culture Georges Pompidou |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:13 PM |
|