![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa ma scoata din papuci tigania de-acolo, dar nu stau sa ma-nervez, o sa-i iau de chiept (la propriu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) daca ma agaseaza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic la fel Kalua....ca nu ma duc, dar am vazut niste poze de la o colega care a fost in Tunisia si mi s-a parut ca seamana cu Tenerife. Probabil n-au pozat locurile care arata nasol. Adevarul e, daca stau si ma gandesc mai bine, n-as mai vizita Tenerife a 2 a oara. Prefer peisajele naturale, nu cele amenajate de om.
Imi pare rau ca n-am apucat sa va pun poze din Peru si sa va fac un mini-jurnal ca mi-a povestit sora-mea chestii interesante. Urmatoarea expeditie vor s-o faca in Africa. De data asta, poate-i insotim si noi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cumnata mea a fost in Egipt acum 2 ani si nu i-a prea placut.Ne-a zis ca era mizerie si aveau ceva probleme cu apa de baut n-am prea inteles exact ca nu eram prea atenta, ca pe mine nu ma prea fascineaza Egiptul. Acuma fiicei tale s-ar putea sa-i placa, copiii sunt tare entuziasti cand e vorba de piramide.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ma bate gandul sa merg in Maroc cat de curand.Daca aveti experiente de impartasit, mi-ar fi de mare folos.Pur si simplu parca ma cheama pamantul ala, si nu-mi mai iese din cap!
Pentru anul viitor am in plan sa merg in Maroc, in primavara in Turcia si Cehia, in vara in Grecia, si eventual in Spania in toamna. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, am o colega care vrea, de asemeni, sa viziteze Marocul. Stiu ca avea o cunostinta, al carui tata lucrase cativa ani acolo si-i daduse tot felul de recomandari. O intreb mai multe detalii si-ti spun. Si pe mine ma atrage Marocul, mai ales dupa ce-am vazut Clona.
Planurile mele pentru anul ce vine in materie de vizitat sunt: Austria in iarna (ski si shopping), Cipru (luna mai) si cam atat deocamdata. Stiu c-am ramas datoare cu un jurnal despre State (coasta de est), imediat ce-mi fac un pic de timp il produc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by roxanica10: Dec 1 2007, 10:50 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la anul Cairo si piramidele, apoi Sicilia, Gibraltarul, iar vara Hawaii. Si imi mai ramane concediu, deci lista nu-i inchisa, numai bani sa fie.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce misto...Hawaii. Sa-mi spui pe ce insula mergi, ca poate-ti dau ceva recomandari. Am un coleg care a fost pe acolo. Eu am vazut decat poze, dar mi-au placut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai vrem sa mergem cel putin pe 3 daca tot suntem acolo ca cine stie cand mai ajungem. Big Island in orice caz, Kauai, Oahu. Si de Waikiki vreau sa stau cat mai departe. Acum suntem in toiul planuitului.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos, hai ca-l intreb pe colegu' si vin cu amanunte saptamana urmatoare. Luni o sa pun si cateva poze, ca le am pe calculatorul de la serviciu.
In Romania nu mai vii? Ca sa facem o intalnire a montignacelor? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca nu ajung la anul in tara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca-mi trebuie cam patru saptamani sa fac ce vreau si sa ma si bucur de oameni si locuri.
Strange informatii pentru lotte si moi, noi te-asteptam cu ele si-ti multumim de pe-acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:31 AM |
|