![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
NU! In Spania sunt, si chiar si-n Franta e mai ok de shoppuit decat in Olanda.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Nu .. singura super oferta pe care am gasit-o acolo a fost la mancare de matze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
M-ati dezumflat rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deci chiar nush unde sa merg. Pt ca o sa fie extrem de cald si vreau si ceva shopping (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
fetelor, stiti un loc fain (safe) si ieftin de stat in Paris? eu si mandrul meu o sa dam o fuga din bruxelles spre elvetia/italia si am vrea sa ne oprim la paris o noapte doua...nu-mi pasa unde e (nu conteaza sa fie central) vreau doar sa pot dormi noaptea linistita ca nu ma ataca gandacu' sau dubiosii de la poarta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si nu prea scump:)
|
|
|
![]()
|
|
Iar ne-am razgandit in privinta destinatiei. Acum ne gandim serios la Muntenegru. Am vazut niste poze superbe, am vazut ca se face turism si sunt curioasa daca este careva printre voi care a fost acolo.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, nu renunta la Croatia!!! Pentru shopping nu stiu, in Zagreb nu am fost, dar litoralul e superb, nu crezi ca exista asa ceva pana nu ajungi sa vezi. Muntele si marea lipite unu de altu, apa atat de curata ca vezi pestii inotand pe langa tine, liniste si curat. Cazarea e jenant de ieftina, noi ne-am rezervat pe internet un apartament cu 3 dormitoare (eram 6 persoane), dormitoarele la un fel de mansarda, urcai pe scari din living la ele, living imens cu bucatarioara sa iti faci papa daca vrei, terasa frumoasa, la 6 m de plaja, cu vedere la mare (o sa incerc sa vad cum as putea sa-ti pun niste poze daca vrei) si am platit 120 euro/noapte tot apartamentul in plin sezon (luna august). Asta cu tot cu comisionul agentiei care avea site-ul. Iti recomand sa te cazezi la persoane fizice, conditiile sunt la fel ca la hotel, poate mai bune si preturile mult mai mici. Si ei sunt atat de amabili si corecti. De mancat sunt o gramada de taverne si restaurante unde servesc mult peste, calmar, scoici, si multe alte chestii marine... nu e nevoie sa stai sa gatesti ca sunt ok ca si pret.
Plaja intr-adevar nu are nisip. Unde am fost eu (riviera Makarska) erau pietricele. Sunt papucei speciali de cumparat cu care stai pe plaja si in apa. Este in schimb avantajul imens ca nu ti se urca nisipul in cap, nu iti ramane prin chm chiloti de nu il mai dai jos de tot nici dupa 7 dusuri. In alte locuri poate sa fie malul stancos sau cu beton, au si cateva plaje cu nisip dar foarte putine. Am crezut ca o sa fie aiurea fara nisip, dar nu o fost deloc. A fost superb, nu am cuvinte. Toate pozele uimitoare cu peisaje din croatia care le vezi pe net sunt REALE, chiar asa e.. ca in povesti. Au cateva parcuri nationale cu peisaje de vis, multe multe lacuri si cascade printre care te plimbi ore intregi. Plitvice si Krka sunt cela mai vestite, in Krka chiar poti face baie sub cascade ca in filme. Noi nu am fost ca n-am avut vreme, eram obositi cand am ajuns in Croatia pentru ca am fost inainte in Viena si Praga si am vrut numai sa lenevim la plaja. Dar vreau neaparat in alta vara sa revin in Croatia sa stau macar 2 saptamani si sa pot vedea mai multe, si parcurile (macar unul din ele), si sa merg cu masina pe coasta (strada e sapata in munte, intr-o parte vezi munte si jos in partea cealalta vei marea), si sa vad oraselele lor vechi, medievale (Split, Trogir, ###### - sper ca nu primesc ban pentru asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -, Dubrovnic). Recomandarea mea e sa mergi cu masina, vezi mult mai multe. Multa lume merge cu masina pentru ca tin neaparat sa o ia pe coasta abrupta. Croatia e fantastica, nu rata. Nu am auzit absolut nici o plangere, si am studiat ceva inainte sa merg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu le-am facut traseul prietenilor, a fost propunerea mea dupa ceva studii, nu erau foarte incantati la inceput, dar s-au intors cu numai cu 'super' 'super' 'perfect' 'perfect' pe buze. A fost cel mai frumos concediul al meu de pana acum. (n-am avut foarte multe, drept) LE: ok, am vazut ca nu-i voie sa scriu numele orasului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asta e, mie una nu mi-e jena sa-l pronunt, daca asa il cheama, dar e de inteles avand in vedere limba noastra dulce. Oricum, e foarte frumos am inteles si are un amfiteatru ca in Roma: offf, am vrut sa pun si poza, dar tot nu ma lasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hahaha, culmea ca si Nimphe se gandea la orasul ala cu P. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Noi ne gandim sa mergem in Croatia dar pe la inceputul lui septembrie. probabil ne vom opri de mai multe ori pe drum, dar destinatia finala ne gandeam sa fie Split. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, trebuie sa recunoastem ca toate ne gandim destul de des la orasul cu P (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Din Split poti sa vizitezi si Trogir (sunt unul langa altul) si esti foarte aproape si de Krka, sa nu il ratezi. Si de la Split in jos spre Dubrovnic incepe coasta aia minunata despre care am spus. Septembrie e perferct pentru Croatia, e inca foarte cald, si nu e canicula, si preturile sunt foarte jos. Scad cam cu 30% fata de august. Si am inteles ca poti merge fara grija si "pe cont propriu" cum se spune, nu trebuie neaparat sa rezervi dinainte pentru ca gasesti la particulari multe si pe alese. Daca totusi vrei sa rezervi dinainte cred ca pot sa te ajut cu ceva site-uri (am spus ca am studiat mult inainte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), trebuie numai sa vad daca le regasesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ma ofer voluntar cu informatii despre Croatia fetelor care vor sa mearga. S. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu, iaca eu una nu ma omor dupa Croatia, nu-i o destinatie pe care as recomanda-o cuiva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am fost decat in Porec si pe Krk, mie nu mi-au placut strandurile lor absolut deloc, orasele sunt ok, au flairul ala de sud. N-am stat decat cateva zile (nu mai stiu exact cat, max. o saptamana in orice caz), am avut de fiecare data si masina acolo (se poate inchiria acolo la preturi acceptabile), am si umblat deci, dar n-am avut nici o clipa sentimentul de wow. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Amicii si amicele originari din Croatia imi povestesc ca cu cat se merge mai mult in sud, cu atat e mai frumos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:46 PM |
|