![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
kalua :)
si eu... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu as vrea undeva unde-i mai cald .... si asta nu numai in vacanta.
Maine se anunta ploaie cu gheata (nu grindina) ci ceva mult mai periculos, se asterne si e gheata atat de lustruita ca orice ai face derapezi, nu mai zic de mers pe trotuar. era o poza la "poza zilei" cu un astfel de fenomen ..... masini acoperite de gheata de 1 palma. Groaznic! eu sunt din Harghita si peisaje asa frumoase ca la noi nu am gasit inca p-aici si mi-e un doooor :'( ... da' la repezela asa as merge in Cuba sau Rep Dominicana ca aud ca-i fain. :sexylady: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, ai atunci grija cum ajungi maine la serviciu si inapoi acasa. Cunosc si eu fenomenul (si-l urasc) >:(
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
elle_ni , am fost in Muntenegru. in '97.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
h_2004 ai fost pe drumul dintre Miercurea Ciuc si Targu Secuiesc, pe la Catrusa, este o zona de basm!!! :hainoroc:
Ca de altfel si intre Miercurea Ciuc si Sovata, ca sa nu mai zic de Mina de sare de la Praid!!! [move]:sexylady: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :sexylady:[/move] |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da, la Praid e spectaculos, am fost si eu in toamna 2005 (prima oara spre rusinea mea :rusinosul: ) .... parca e dintr-un SF. Dar asa e in HR sunt multe locuri frumoase si pt mine sunt cu atat mai frumoase cu cat sunt locurile copilariei mele ....
nu sunt la curent cu festivalurile de la Praid dar .... acum vreo 3 ani ne-am nimerit in timpul festivalului sarmalelor .... dar n-am gustat ca deh ca pe la noi, stateau pe taraba in soare si alte alea :- . la Corund ati fost? Eu ma topesc dupa satul ala, mai bine zis dupa ce obiecte de artizanat se fac acolo ..... nah ca iar m-a apucat un dooor :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe la Corund am fost de doua ori anul trecut, ca de altfel si la Praid, chestia misto a fost, ca in mina, am intrat doar odata, am constatat ca acolo, claustrofobia "mi-a dat pe dinafara"!!! :( :o
|
|
|
![]()
|
|
Mistaco :o ... sa stii ca si eu am simtit asta si am stat doar o jumatate de ora .... singura anomalie este ca persoanele care merg la tratament acolo au astm si sutele alea de scari de urcat zi de zi :o .....
foarte frumos e si drumul spre lacul Rosu si cheile Bicazului.... :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine eu cred ca special au de mers atit, tocmai sa-si foloseasca plaminii cit mai mult,.........despre Lacul Rosu si Cheile Bicazului......prima experienta am avut-o pe la 20 ani, cind intr-o iarna am fost pe acolo cu autobuzul............ :o asa aveam ochii!!!!
De atunci nu pot spune de cite ori am fost si de fiecare data am o noua senzatie de "bogatie sufleteasca" :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cind asta in ce an? :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:14 AM |