IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Destinatii de vacanta
kary_pink
post Feb 26 2009, 09:13 PM
Post #221

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 19 2009, 08:30 PM) *
Noi in august la Italia, de pe 20 pana pe 26 august.

In Italia? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ce orase? Poate ne vedem la un cico daca nu-s prin vacante in perioada aia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Feb 27 2009, 03:42 PM
Post #222

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

deedee superb! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
deedee29
post Feb 27 2009, 08:24 PM
Post #223

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

A fost frumos, intr-adevar. Eu am fost fascinata printre altele si de apa, era atat de clara, ireala aproape. Obisnuita cu "litoralul" nostru, am vazut si eu acolo cum ar trebui sa arate cu adevarat marea. Si am stat in apa aproape tot timpul, nu ma mai dadeam dusa, mai rau ca aia mici. Iar dincolo de ceea ce oferea cu atata darnicie natura am avut parte si de niste servicii foarte bune la hotel. De fapt impropriu spus hotel, am stat la un complex de vilute, carora eu le-as fi dat din suflet 4 stele. Si all in all, cu tot cu avionul pana acolo, cred ca am cheltuit la fel cat am fi dat si la noi (un pic mai mult, e drept), dar ceea ce am primit in schimb si amintirile cu care am ramas sunt de nepretuit. As acorda o bila alba si tipei de la agentia de voiaj, ne-am dus cu 2 saptamani inainte de plecare, la intamplare am intrat intr-o agentie si acolo am dat peste o tipa foarte inimoasa, care fusese si ghid in insula (ca grupurile de turisti romani au un ghid la dispozitie, pentru orice fel de probleme) si care ne-a spus cu mare sinceritate toate lucrurile pro si contra, la ce sa ne asteptam...foarte profi tipa.
Anul asta nu prea avem idee ce sa alegem. Ne casatorim in septembrie si ar trebui sa ne gandim la o destinatie pentru luna de miere, tinand cont si de perioada anului. Dar la cate locuri minunate a lasat Dumnezeu pe pamantul asta, sigur gasim noi ceva care sa merite.

Si pentru ca eu tot mai tanjesc dupa iarna si zapada (dar iarna copilariei mele, nu iernile astea de Bucuresti din ultima vreme), va impartasesc cateva peisaje din Predeal (via Susai).

This post has been edited by kalua: Mar 30 2009, 01:05 PM
Reason for edit: Scos urmele pozelor care au fost indepartate din photobucket

+Quote Post
bulina
post Mar 3 2009, 08:53 PM
Post #224

Musafir

Ia uitati catamai aventura:

http://poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 09:11 PM
Post #225

Musafir

Bulina, si eu stiam site-ul asta. Sora-mea ii tot urmareste. Super tare viata acestei familii. De retinut e ca oamenii au plecat din Franta (adica aveau deja alta mentalitate).

+Quote Post
lotte
post Mar 30 2009, 12:34 PM
Post #226

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

La mine a devenit o traditie sa merg in Cipru.De data asta o sa stau doua saptamani, la sfarsitul lui iunie.Imi car carti sa citesc, si planuiesc sa inchiriez o bicicleta, ca sa ma invart prin zona.
Si am revenit la fantezia mea, Thailanda.Preturile sunt foarte bune, si ma bate gandul sa plec 2 saptamani.
Kalua, cand spuneai ca e perioada buna pentru Thailanda?
Acum, nu stiu ce sa fac, daca sa plec prin agentie, totul organizat, sau sa plec cu rucsacelul in spinare.

+Quote Post
Bia
post Mar 30 2009, 12:36 PM
Post #227

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu imi doresc sa merg in Bali sau in Rio de Janeiro. La fel ma tenteaza si Barbados.

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2009, 01:04 PM
Post #228

Musafir

deedee, te rog sa nu mai pui poze pe care le scoti apoi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

lotte, gata, din martie incepe perioada pre-monsumiana, iar din iunie ploaia. De-aia e foarte posibil sa se gaseasca zboruri mai ieftine pana in noiembrie.

+Quote Post
bulina
post Mar 30 2009, 02:23 PM
Post #229

Musafir

Pink, de ce tocmai Barbados?
Este o insula mica cea mai estica din Caraibe, fosta colonie engleza asadar se conduce pe partea ailalta, scumpa comparativ cu altele.
Vegetatie saraca, destul de desertoasa, principala productie fiind cea de rom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De vizitat: o padure de orhidee, superba ce-i drept flori aduse din absolut toata lumea, snorkeling cu testoase uriase, scuba diving sau excursie cu submarinul, o plantatie de la 1600- cred ca Sunbury ii zicea si cam atat.
Plajele sunt frumoase dar nu outstanding.

Este considerata pentru englezi: the home away from home si este principala destinatie exotica pentru ei.

Personal nu m-as mai duce a doua oara.

+Quote Post
bulina
post May 6 2009, 02:41 PM
Post #230

Musafir

Topul celor mai frumoase insule 2008

Rank Name Score
1 Galápagos Islands 87.64
2 Bali 86.32
3 Maui 86.09
4 Kauai 85.87
5 Tasmania 85.00
6 Easter Island, Chile 84.78
7 Hawaii 84.66
8 Santorini, Greece 84.52
9 Great Barrier Reef Islands 84.42
10 Cape Breton Island, Nova Scotia 83.82

http://www.travelandleisure.com/worldsbest...cfm?cat=islands

+Quote Post

28 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 07:48 AM