![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti si tu din asta miscatoare, ai? :D
Mie-mi place Sardinia si Ciprul. Noi inchiriem intotdeauna masina si ne plimbam cat tine :-X . Sardinia e pur si simpla frumoasa, dar inafara de stanci de granit, paduri, natura in general fermecatoare, n-ai ce vizita (ar fi yachturile pe de Costa Smeralda :fluierat: ). Ciprul cam la fel, de vizitat sunt monumente ale naturii. Dar e atat de frumos, pur si simplu iti poti inchipui cum iese Venus din mare. In ambele parti mancarea e buna, oamenii primitori. Si Mallorca mi-a placut, pe langa natura mai sunt si alte lucruri de vizitat (Valdemossa, de exemplu, care este splendida), dar mai toate plajele sunt arhipline. Apa calda in Europa...mai greu (la mine apa calda incepe la 30°C), Mediterana e cat de cat calduta. Dar, de exemplu, n-am ajuns in Grecia pana acum :'( , despre asta nu-ti pot spune nimic. Si nici in Turcia la mare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
merci mult, kalua! :floricele: suna tentant ... noroc ca mai am ceva timp sa ma decid. :magandesc:
nu ai fost in Grecia??? TREBUIE SA MERGI!!! :valea: scriam eu acum cateva zile de Zakynthos ... sincer, nu cred ca cineva poate fi dezamagit de insula asta. plajele sunt superbe, unele sunt aglomerate, altele aproape pustii. uite o poza cu cea mai faimoasa plaja de pe insula, unde nu poti sa ajungi decat cu barca. (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/navagio.jpg) apa (Marea Ionica), e foarte calda si limpede. de mers, am mers si in 2004 si in 2005 cu masina asa ca am putut sa vedem o gramada. plus ca de fiecare data ne-am oprit la intoarece 1-2 zile in Salonic (mai ales pt disperata dupa shopping din mine!) :P in 2004 ne-am luat si cainele cu noi si nu am avut nici o problema, nici pe drum, nici in vami, nici cu cazarea, iar pe plaja oamenii zambeau cand ne vedeau cu el, iar porcu' facea super demonstratie cu jucaria lui. :D :offtopic: sper ca acum e ok cum am postat poza! :( Turcia mie nu mi-a placut. >:( |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Intr-adevar, daca nu ati mers in Grecia, TREBUIE sa mergeti! E... minunat!! :inloove: :inloove: :inloove:
Uite o poza din Skiatos, Grecia: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
wow! parca vad ca tot in Grecia ajung si anul asta!!! ???
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu nu am avut de ales si mergem in Croatia... :D
|
|
|
![]()
|
|
nu am fost dar am auzit ca e frumos. abia astept sa-mi povestesti! cand mergi?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
haide, mai kalua, pai ati fost in Cipru de atatea ori si nu ati dat o raita si pana in Grecia :(? Te astept in vizita la mine ::)
|
|
|
![]()
|
|
MonicutzaB: candva in vara asta, probabil in august... ::)
Eu mi-as fi dorit tare, tare muuult sa merg in Spania... dar noh, asta e! ??? La anul mai mult ca sigur. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
diotimo, te las sa-ti termini casa intai, dupa aceea ma prezint la tine :P Eu am fost in Croatia, la Porec. Mie nu-mi place plaja din blocuri de beton sau iarba vestejita, da-n rest a fost ok. Cica cu cat mergi mai in sud, cu atat sunt plajele mai frumoase si incep sa fie si cu nisip. Eu trag o fuga in aprilie pe Krk. Mi-a povestit o croata cum ca ei nu-i plac plajele cu nisip, il ai peste tot pe tine... :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-February 06 Member No.: 233 ![]() |
:) Sunt noua pe aici, desi va urmaream de ceva vreme.
M-au atras mesajele voastre legate de sardinia si grecia. in Grecia, am fost , mai exact in Corfu, a fost absolut superb.Pt vara asta ma gandeam Italia- corsica, sardinia sau grecia. Zakynthos suna f bine, Monicutza imi poti da ,te rog , cateva detalii?( transport, cazare, etc) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:03 AM |
|