![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
atentie bubosi: peste o juma de ora dau comanda la sentia (cine vrea ceva de la ei sa zica pe forum...)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE in momentul de fata am numai una pe frunte, asa ca o dau pe spate sa ma luminez :D da' sa fii gentle...sa nu cada de tot, ca dup'aia s'ar putea sa ramai ori cu gaura, ori cu kelie...si cum o dai tot nu-i bine :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
;D Sunteti duseeee !!
Nu trebuie sa fiti in carantina? :-X |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bre, eu am unul intr-un loc mai intim...cine draq mi-l stoarce? :P ::)
|
|
|
![]()
|
|
carrie, daca vii cu noi in carantina, e ok...da ca nu..atunci ia si tu un cosh, numa' unu, da' pe frunte, nene, drept in frunte.....sau poate in mijlocu' obrajorului drept...hmmmmmm...unde da mai bine??????? ;D
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE Bre, eu am unul intr-un loc mai intim...cine draq mi-l stoarce? :P ::) ma bag...k am experienta....daca vii in kilotzi pan' la mine :pistolar:... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris:
Nu am cosuri, ca v-as tine companie, da' sefa de carantina ma puneti? va invat eu cum sa scapati de ele ;D Elle_ni, "unde DA mai BINE" nu exista cosuri ;D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:aplauze: :aplauze: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
Bre vin. da repede adresa ca a inceput sa se coaca ;D Carrie...se poate sa fiu io secretara? Nu de alta dar eu pe fatza nu am nici unu'. :aplauze: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
bodyguard ne luam?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Sunteti de coma :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:!!!!
Elle, a propos de Sentia, mi-am adus aminte de Uriage - si ei au produse foarte bune, care ar putea fi ok pentru o piele cu dermatita atopica (de ex. Cu-Zn, Bariederm, Emolliente Extreme, apa termala). Merita cercetate ;)! BTW, cei de la Sentia au si farmacie, in piata Kogalniceanu - adica pe Bd. Elisabeta, inainte de piata (venind dinspre Universitate), pe partea dreapta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 08:09 PM |
|