![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nasol de tot, azi mi-a mai aparut un cos , iar nevasta-mea, gata ca cica, ma cred tinar?!?!
culmea chiar asa este eu ma simt tinar!!! :hainoroc: :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai, mistacule, tu cu un cos vrei sa intri la noi in club? :fluierat: baga mai multe :P
pupici fetelor :) pana la urma cine ma lamureste si pe mine cu privire la brevoxyl...sa ma astept la rezultate si in ceea ce priveste semnele? :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
seara buna, gagics...am trecut in fuga sa va salut un pic...nu prea mai am timp de forum..inchidere de luna si alte alea :(..plus, socrosenia in vizita :D...anyway, vroiam s ava zic ca in sfarsit, dupa 2 luni si ceva de retin a am reusit sa scap de fond de ten...de cateva zile ies fara el..uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........acum ma lupt cu petele, puctuletele..dar orishcat,e altceva ! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Bravo Kale, iti tinem pumnii sa scapi cat mai repede de tot!!! Si bafta cu "socroshenie" :D!
Ciresica, se pare ca benzoil peroxidul are si actiune exfolianta, deci ar putea avea estompa si petele... Mistaco, eu iti doresc sa fii mereu "young at heart", dar fara semne atat de evidente de tinerete :D! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Angelito pusi la tine...rezolv acum problema...sau incerc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
mistaco, poate te vad maine poimaine intreband ce creme , ce tehnici mai folosim...vezi ce se intampla cand stai la palavre cu fetele misto? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Ma bag si eu in seama. Buna tuturor! Si eu vreau sa ma inscriu pe lista. O sa ma intorc in curand acasa asa ca nu ma uitati. Cred ca ar fi foarte interesant sa ne cunoastem, deja am impresia ca va cunosc de o vesnicie. Sau voi v-ati intalnit deja? :(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Aurelia multi pupiciii...ma bucur din suflet sa te ragasesc aici.Ne-am intalnit cele din Timi respectiv angeldust,didilica si walpurgik(ea in ultima vreme chiuleste-sper ca nu e suparata)...
Mi-ar placea sa ne vedem o data toata trupa ca tare dragi imi sunteti toate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Da, fetelor, poate veniti la Bucuresti si ne adunam toata gasca vesela :-*, tare frumos ar fi!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Multumesc frumos de primire. Timisoara...hm. Un pic problematic pentru ca ma intorc in Bucuresti. Si daca se stabileste ceva sunt pentru. :estiok:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:43 AM |
|