![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ma primiti si pe mine in clubul vostru? nu sunt chiar bubu...dar din cand in cand mai vine cate un elefantel :-X ...da' la farmacia pe care o am ...no chance for them :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:welcome: in clubul nostru de bubu.
si cam ce se afla in farmacia "berbecutza"? zi, ca poate descoperim si noi leacul mult cautat. :D :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
chiar asa...propun sa scriem aici schema de tratament a fiecareia...incep eu
dimineata: demachiant elmiplant, tonic skincode, crema ictyane sau hydrabis (bioderma) seara: demachiant elmiplant, sebium h2o...pauza 30 min...retin a...crema ictyane sau hydrabis.. la 3 zile aplic masca cu argila si apa plata..sau mai des, depinde ce timp am |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu de dimineata folosesc sebium h2o si emulsia hidratanta skincode cu spf 10 (n-am reusit sa gasesc o crema de fata lejera + factor mare de protectie + accesibila la buzunar :P )
seara: sebium h2o, apoi brevoxyl, apoi sebium crema pentru fata, crema contur ochi elmiplant si ulei de masline pentru buze. iar cand ma machiez: elmiplant pentru ochi si buze. :D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Berbe tzuc la tine dulceatz-o :)...Azi sunt pupacioasa.De Elle ,ciresica si titzu nu mai zic nimic.
va scriu si eu mai tarziu chema de trata,semana cu a ciresicai. Cire are efectul scontat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:fluierat:
Eu nu prea am probleme,dar vreau sa fiu si eu acneica anonima. :fluierat: Cateodata ma trezesc cu 1,2 namile pe fata.Deci eu fac asa : -ma demachiez cu elmiplant -ma spal pe fata cu gelul L'Oreal pure zone -lotiune tonica Pure Zone -crema pentru imeprfectiuni Pure Zone Si dupa aia fac un ceai de soc,imbib un biscuite demachiant in ceai , il tin pe fata vreo 2,3 ore(mai schimb biscuitele)Il prind cu leucoplast si stau ca invalizii de razboi..Si imediat imi trece cosul. :fluierat: Ceaiul de soc este foooaaarteeee bun. |
|
|
![]()
|
|
"namile"? ;D ;D sau camile? :fluierat:
uite de ceaiul de soc nu stiam... ??? blondi, cum te intelegi cu pure zone? eu am avut gel purifiant de la garnier si imi usca fata prea mult. acum am unul de la ducray si e mai ok. dar am hotarat sa urmez sfatul delphinei si sa nu mai folosesc geluri de spalat sa vad daca mi se diminueaza secretia de sebum. asa ca sebium h2o rulez! :tararam: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Naaamileee, bestii :fluierat:
Ciresico e foarte bun ceaiul de soc.Va recomand ca atunci cand aveti un vulcan in eruptie sa va puneti comprese cu ceai si flori de soc.Le tineti cat mai mult,eu v-am spus ca prind compresa cu leucoplast pe fata.Usuca,cicatrizeaza si dezinfecteaza. Mie imi prieste L'oreal Pure zone,dar nu folosesc in fiecare zi,pentru ca usuca fata.Folosesc numai atunci cand apar bestiile. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
:offtopic:
Am trecut sa va tzuc apasat pe toate, ca n-am timp nici sa mor! Ma terorizeaza astia la servici, maine dupa amiaza mi-am luat liber, ca nu mai poci. :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
chiar nu stiam de ceaiul de soc..poate am sa incerc si eu...
cat despre lista mea cu produsele din farmacia proprie ciresico, sunt prea multe ca sa le scriu acum.... dar asa ca reper,ma bazez pe gama elmiplant cel mai mult :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:52 AM |
|