![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 12-January 06 From: Bucuresti Member No.: 148 ![]() |
va :-* :-* :-* fetele! acum am gasit "acneicii anonimi"...nu scapatzi asa rpd de mine :D...am postat ceva la sectziunea acnee...v-as ramane recunoscatoare daca mi-ati raspunde...va tzuc!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
pe site-ul celor de la elmiplant am citit una, alta despre mastile alea, dar as fi vrut sa stiu daca le-ati folosit cu succes sau nu...in cazul meu a mers de minune masca cu galbenele de la cosmetic plant, insa evident, m-am saturat de ea si vreau ceva nou ???
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:-* fetele mele dragi
kale, ai incercat sa-ti faci masti in casa? eu ma gandesc, ca sunt mai bune avand in vedere ca sunt fara chimicale si proaspete. :-* lore :-* bine ai venit in "acneici anonimi" :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Kale, pentru ce anume foloseai masca cu galbenele? Poti s-o incerci si pe cea cu busuioc si salvie de la Cosmetic Plant, e ok (masca purificatoare si seboreglatoare, daca te intereseaza).
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
gagici, bubu has returned :) mi-am luat crema lavoderm care era asa laudata pe alt forum :fluierat: acum ceva vreme (o sa va tin la curent cum e).... mi-am mai luat un fluid antiseptic purificator gerovital plant si o lotiune herbagen (herbagen nu am mai incercat sper sa nu am surprize :-X), ..... nu am eu mari probleme cu tenul de imi cumpar atatea creme si lotiuni (nu ma pot opri din cumparat :o )... ci cu "mansarda" :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Berbe, cred ca toate avem probleme cu "mansarda"... daca vezi dulapurile mele te ingrozesti, am sute de produse din care eu folosesc constant 4-5, dar nu ma pot opri din cumparat. Din cand in cand le mai triez (dupa ce ma cert cu familia ca umplu toate spatiile libere din casa), si arunc o gramada de produse expirate, scumpe si nefolosite :'(, cred ca investitiiile astea meritau o cauza mai buna!
Dar deh, mansarda... :fluierat: Ai grija cu Lavodermul, e ok, dar pentru perioada asta s-ar putea sa nu fie suficient de hidratant (pentru mine de exemplu nu e deloc), merge mai bine vara... Va :-* pe toate! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu in general ma gandesc f bine inainte sa-mi cumpar ceva daca intr-adevar imi trebuie. dar se mai intampla sa dau gres si sa nu-mi priasca produsul respectiv. iar aici apare problema mea cu "mansarda": daca ceva nu imi face bine trebuie neaparat sa-l arunc sau sa scap de el de acolo. ori il dau altcuiva, ori il inghite ghena de gunoi. dar la mine nu mai sta o clipa.
asa ca tot ce am in dulapior folosesc. :) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu le folosesc pe toate dulcica, dar....pe rand :fluierat: , ca nici eu nu mai stiu care, ce si cum :-X
si eu nu ma gandesc bine inainte daca am nevoie sau nu....pur si simplu... i shop 'till i drop :fluierat: angelito ma bucur ca nu sunt singura cu aceasta manie :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
angelito, masca cu galbenele o foloseam pentru revitalizarea tenului..da un aspect sanatos (cred ca e cuvantul cel mai potrivit) pielii...in plus, aveam impresia ca grabeste vindecarea oricarei imperfectiuni, face tenul catifelat si da o senzatie de prospetime..hai ca daca o mai laud mult, iar mi-o cumpar
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Kale trebuie sa te plateasca aia de la cosmetic plant pt reclama :)...imi iau si eu masca de care ai pove tu,m-ai convins... :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:38 PM |
|