IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Acneicii anonimi"
angelito
post Jan 24 2006, 07:03 PM
Post #81

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Si pe mine m-a convins Kale, Ari  :D!

:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
Delphina
post Jan 24 2006, 07:31 PM
Post #82

Dependent

Member No.: 50

Lavoderm... huhu... si uitasem de el...
Fetele care-l folositi constant, ziceti-mi si mie daca e sau nu e comedogen.

Cosmetic Plant au, intr-adevar, produse foarte faine.
Pacat ca nu se mai prea gasesc... Imi zic tantile de la plafaruri cum ca is zmuciti si ciufuti, si asteapta plata inainte ca produsele sa se vinda, si ca nu mai colaboreaza nimeni cu ei...  >:(

+Quote Post
kale
post Jan 24 2006, 08:19 PM
Post #83

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

ha, ha, ce gasca de nebune suntem si noi....mi-am luat-o din nou!!!!....am dat de un plafar in pasaj la unirea care era deschis si m-am dus glont sa-mi iau masca cu galbenele...au si cu musetel si cu nu mai stiu ce, antiacneeica...oricum, costa 69.000  :),,,acum stau cu masca de argila pe fatza amestecata cu ceai de soc  :o...e prima data cand fac asa ceva, dar am citit pe prospect ca e antiseptic, asa ca incerc  ;)...rau n-are ce sa faca, nu?

+Quote Post
elle_ni
post Jan 25 2006, 12:50 PM
Post #84

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Lavoderm... huhu... si uitasem de el...
Fetele care-l folositi constant, ziceti-mi si mie daca e sau nu e comedogen.

cred k am mai postat pe undeva compozitia , dar nu mai stiu pe unde...uite:
apa purificata,oxid de zinc,D-pantenol, polietilenglicol, parafina lichida, alcool cetilstearic si ceteareth 30, alcool cetilic, polisorbat 80, monostesrat de gliceril, alcool benzilic.

eu am folosit-o cam 2 luni, apoape in fiecare zi.mi s-a parut ok pentur un ten acnei, chiar gras, dar lasa un aspect destul de lucios dupa cateva ore.apoi, si pretul e super convenabil...37.000 lei veki.io mi-am cumpara 3 bucati, dar nu am consumat decat una.si uitasem de ea, probabil voi incpe din nou s- folosesc, mai ales ca am nevoie (mai nou  >:()

+Quote Post
angelito
post Jan 25 2006, 03:44 PM
Post #85

Incurabil

E ok Lavodermul, necomedogen, dar nu prea hidrateaza. Deci daca vreti ceva mai hidratant, mai ales pe vremea asta, eu zic sa va ganditi la o crema mai consistenta...

+Quote Post
kale
post Jan 25 2006, 05:35 PM
Post #86

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

lavodermul asta trateaza ceva sau e numai pt hidratare?

+Quote Post
elle_ni
post Jan 25 2006, 07:40 PM
Post #87

Incurabil

lavodermul asta trateaza ceva sau e numai pt hidratare?

lavodermul numai pentru hidratare nu e......desi pe prospect scrie ca e....

uite ce scrie pe prospect:

"...regleaza secretia de sebum si normalizeaza aspectul tenului cu tendinte grase, favorizeaza regenerarea celulara, cicatrizarea leziunilor cutanate acute sau cronice si reepitelizarea, previne proliferarea microbiana excesiva de la nivelul foliculilor polisebacei, reduce inflamatia in cazul pustulelor si kisturilor nodulare si creste gradul de hidratare, elasticitate si tonicitate a pielii"

are efect regenerator asupra pielii lezate

+Quote Post
Delphina
post Jan 25 2006, 11:14 PM
Post #88

Dependent

Member No.: 50

Multam de raspunsuri. Voiam numa sa stiu daca e comedogen, sa stiu ce ati observat voi in sensul asta... Cred ca o sa il folosesc, seara.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 26 2006, 11:19 AM
Post #89

Incurabil

delphi, mie lavodermul mi s-a parut super ok, singurul lucru neimbucurator fiind faptul ca la cteva ore de la aplicare fata luceste (dar eu nici nu fol.fdt frecvent sau pudra)....

iar mie hidratanta nu mi s-a parut, doar as s[une ca e o crema bunutza de intretinere a tenului garsa sau cu probleme.

iar seara poate ar fi mai bine sa fol.crema sebium dupa tratament (care o sa-ti vina in curand :P), pentru ca seara e binevenita o oareshce hidrstare, iar dimi sa fol.o cremutza care sa absoarba un strop din sebum.

poti incerca crema antiancneica Acneogel de la Hofigal.nu e scumpa si merita incercarea.eu, sincer, am folosit-o cateva zile, ar dupacateva ore, simt ca ma tine fata, dar in rest, numa cuvinte de lauda (de ex.dupa epilarea mustatii ma dau cu un strop de acneogel si roseata imi trece foarte repede, cand am un cos care nu mai face odata coaja, iar dau cu asta, pentru ca cicatrizeaza repede....)

+Quote Post
angelito
post Jan 26 2006, 05:01 PM
Post #90

Incurabil

Iar dau peste nume de produse pe-aici si ma apuca shopping-mania!!!! Opriti-ma feteloooooorrrr  :hainoroc:!!

Deja nu stiu ce sa mai fac, nu mai am loc prin dulapuri, trebuie sa ma apuc iar sa sortez cremele, pe unele le voi arunca, da' nu-sh ce sa fac cu celelalte, ca parca imi pare rau de ele, avand in vedere ca-s (aproape) noi...

Si, fiindca tot ma laudam eu ca de cand iau Sotret n-au mai aparut imperfectiuni, iata ca tocmai m-am trezit cu un "porky" in... barba (of course!). Nu-i prea mare, mai degraba de talie medie  :D, dar ma enerveaza...  Ce sa mai fac acum, tot dau cu Brevoxyl pe el si astept sa treaca repede!

:-* pe toate!!!!!

+Quote Post

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 08:36 PM