![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Deja nu stiu ce sa mai fac, nu mai am loc prin dulapuri, trebuie sa ma apuc iar sa sortez cremele, pe unele le voi arunca, da' nu-sh ce sa fac cu celelalte, ca parca imi pare rau de ele, avand in vedere ca-s (aproape) noi... ingeras, ori cumperi un nou dulap :estiok:, ori...........da-le la sinistrati ;D :morideris: :estiok: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
gagics, ofer cui este interesat o masca film de la gerovital h3....tot ce cer este ca donatia sa se faca prin zona tineretului-sincai..se pare ca tenului meu nu-i place....mama lui de ten >:(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
angelito, sa ma anunti si pe mine cand iti deschizi "beauty shop" :fluierat:
am si eu o nelamurire: brevoxyl este numai pentru cosuri sau e bun si pentru semne? ??? :-* :-* fetelor |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Angelito, tocmai voiam sa-ti propun: vinde produsele!
Fa o lista cu ce ai, poate ne trebe noua cite una, alta. :D |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
neatza, fetelor...stie careva daca ducray are vreo lotiune tonica? sau bioderma?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE neatza, fetelor...stie careva daca ducray are vreo lotiune tonica? sau bioderma? bioderma are solutia micelara, care tine loc si de tonic si de demakiant...de fapt eu il fol.mai mult pe post de demakiant, iat cand e sa iau "grosu" " depe fata, folosesc alt demakiant, sau ulei de bebe pentru oki si buze, si astfel fac economie la demakiantul bioderma care mi se pare ca-mi tonifica super moaca.... la ducray nu am vazut sa aiba tonic, decat crema, masca, si wash bla bla(sapun de fata lichid, nush cum ii spune) |
|
|
![]()
|
|
elle_ni, te referi la sebium si sensibio?
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE elle_ni, te referi la sebium si sensibio? ma refer numai la sebium ca si demakiant pe care il folosesc pe post de tonic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
QUOTE Angelito, tocmai voiam sa-ti propun: vinde produsele! Fa o lista cu ce ai, poate ne trebe noua cite una, alta. :D Delphi nu vreau sa vand produsele, daca cineva e interesat le dau gratis :hainoroc:! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Angelito pupicei...si pt restul fetelor la fel...din pacate din lipsa de timp nu mai pot sa fiu cu voi atat cat mi-as dori.:(
Va tzuc si va iubesc insa... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:43 AM |
|