![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici asa se face, Lexie. Tinerii merg la magazinul X, se uita pe acolo si fac lista cu ce le-a placut de acolo: lenjerii de pat, farfurii, aparate de bucatarie etc. Apoi lista aia o dau la invitati asa pe rand, si fiecare bifeaza ce o sa cumpere de pe lista, astfel incat sa nu cumpere doua persoane acelasi lucru. In acest fel mirii stiu exact ce vor primi, pentru ca ei si-au ales cadourile de fapt.
Chestia asta e utila in cazut in care mirii se muta in casa noua. Noi cand ne-am casatorit locuiam deja impreuna si aveam cam tot ce ne trebuia prin casa, nu am facut lista. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
oricat ar fi de folositoare eu sunt impotriva cadourilor gen lenjerii de pat, farfurii, cratite si oale. eu le-as lua cadou codul bunelor maniere, dar nu stiu daca acolo scrie ceva de termenul minim de anuntare a invitatilor, ca sigur nu e o saptamana de zile ca in acest caz. Chinte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca si Kalua spunea se practica metoda gift list si la ei. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teoooooo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .. cee.eee jucariiii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
si aici tot metoda listei se practica, dam doar adresa magazinului la care am intocmit lista si invitatii nu au decat sa mearga sa dea numele nostru "familia x" si verifica ce s-a cumparat deja si ce mai este disponibil.cadourile cumparate astfel pot fi schimbate ulterior daca nu plac mirilor in acelasi magazin.
noi nu am facut lista ca avem tot ce ne trebuia in casa dar si asa ne-am trezit cu pahare, farfurii, tacamuri, prosoape...etc. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt plina de draci! Astia de la Marriott sunt cu adevarat batuti in cap si din cauza lor ne facem noi de ras in fata invitatului nostru. Imi vine sa-i strang de gat de nervi, nu e posibil sa fie in halul asta de imprastiati si de dezorganizati. Sunt foarte dezamagita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie mi se pare foarte buna metoda asta, Bleky.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Teoooooo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .. cee.eee jucariiii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Doar tu (si eu...si toata lumea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) te puteai gandi la prostii. Papusi, trenulete, lego... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Nu aveti cumva un contract de inchiriere tipizata care e bun pt Finante, ca am fost astazi dar se pare ca au inchis dupa ora 15:00...si astazi trebuie semnat neaparat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am incercat sa caut pe net, dar nici nu stiu pe unde sa ma uit.
Edit: Sigur exista undeva pe internet, dar caut deja de vreo ora si tot nu gasesc:( |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blecky (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lexie lasa nervii pentru urmatoarea saptamana de lucru, acum este weekend, bucura'te de el (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo pot si eu sa ma joc? La 15 ani inca faceam hainute la papusi (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Eu cred ca sunt topita de indragostita ce sunt, ori am innebunit ori iubesc pe zi ce trece mai mult. Cam ciudat pentru mine pentru ca deobicei ma aprindeam initial si apoi cu trecerea timpului ma stingeam (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Acum insa am efect inversat... Poate este de vina '' fragolino' '' ce'l beau (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) In alta ordine de idei va urez un weekend special si plin de soare, al meu va fi plin de loveeeeeee! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ma bucur pt blecky
din pacate scrieti prea mult pt timpul meu limitat insa va salut pe toate si va mai reproduc niste glumite de pe la noi o colega povestea ca pe vremuri nestiind prea bine engleza i-a raspuns unui anglofon in loc de `conform testamentului d-voastra' i-a spus : 'conform testiculelor d-voastra' apoi ieri la o cerere de opinie in loc de Hodgkin`s disease au scris hotchicken (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) w-end placut kary (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 05:49 PM |
|