![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt inca bolnava, parca vorbesc din beci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La noi la firma, noi, fetele, am strans bani si le-am luat la baieti cate o sticla de vin si o felicitare de ziua lor. Ei ne aduc flori pentru 8 Martie.
Va pup, ma asteapta 60 de mailuri si o saptamana de licitatii de verificat. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Eu am cumparat ieri mucenici, si azi nu ma duc la scoala ca sa ma duc la piata sa iau miez de nuca si miere. Si mai am si alte trebusoare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa,ieri am facut o pizza cu blat din felii de paine. A iesit un dezastru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe langa faptul ca s-a lipit de tava, jumate era cam cruda, adica partea care era spre usa cuptorului. Panarama de cuptor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Da' partea facuta e buna la gust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Szi, sanatate maxima si ma bucur c-a fost o reusita targul! Doftorici, frumoasa vegetatia din Luxemburg. Iti da un chef nebun de zburdat. Hai ca iau si eu aparatul sa ies la interval c-o poza din IOR. Am vazut veverite si rate salbatice. Apropo de mucenici, abia o astept pe maica-mea cu 'zama'. Am frigiderul plin cu mancare de la parastas. S-au intrecut pe ele (maica-mea si prietenele) in preparate. Ar fi fost interesant sa va fac poze, dar nu prea am avut chef (sper sa ma intelegeti). Mi-a adus si mamaia un cocos de la tara, dar n-am apucat sa-l prepar, ca deja am 2 feluri de ciorba in frigider. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va zic si io ceva,sa-mi ziceti daca oi fi nebuna. Cum multe persoane au impresia ca Valentine's day e o porcarie, eu zic ca si inventia asta cu ziua barbatului e cam degaba asa. Adica ziua femeii---> ziua mamei--> se refera la faptul ca femeia de viata. Pana la urma nu asta se "celebreaza"? La barbati care-i faza? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! La Iasi se spune sfintisori la mucenici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aici e o vreme de aprilie: lapovita cu fulgi mari care zboara mai mult orizontal, dupa aceea soare orbitor si tot asa. Acum vreo 5 minute a trebuit sa trag jaluzelele ca ma orbea soarele, acum s-a intunecat si nu se vede nimic din cauza furtunii de "zapada". Abia la sfarsitul saptamanii se face frumos si aici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Buna dimineata tuturor!
Sper ca ati petrecut bine ieri!Pe mine m-a dus sotul meu la o parada de masini de epoca intr-o statiune pe plaja,la Sitges daca va suna cunoscut.A fost super,mai ales ca ocupantii masinilor erau si ei imbracati de epoca,doamnele cu umbrelute de soare si cu palarii cu pene ,domnii cu joben si manusi ...Foarte frumos,mi-a placut mai mult decat ma asteptam.Am avut noroc ca era si cald,erau 20 grade afara iar cerul si marea aveau oculori superbe.Apoi am mers si am mancat intr-un restaurant nemtesc.Si gata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi ,desi ar trebui sa fac eu cadou ,cum si el a profitat ieri....nu mai fac nimic.Dupa amiaza am un curs ,asa ca am sa ajung tarziu acasa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaa!
Sa-ti traiasca puiul, Roxi draga! Astept poze cu sarbatorita si "tortul ei"! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..poa'sa fie si-o sticla de lapte cald, impodobita cu lumanarici... Aici sunt puzderie de rate pe toate canalele, mai ca-mi vine sa matrasesc una macar, sa vad cum se "asorteaza" cu varza aceea locala capatanoasa. Prea mor de batranete...nu-i pacat de viata lor risipita asa, fara nici un tel? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Uneia tot trebe sa-i schimb karma, nu se poate. Chiar i-am spus sotului meu, nu puteai sa inchiriezi si tu o casa aici, balconul, sau macar o fereastra sa aiba vedere la canal?!! Ieseam dimineata in zori la un pescuit de rate "ecologice", nu mai cumparam carne de porc d-ala irlandez. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Szi, sanatate multa! Astazi e baba mea, asa ca va rog sa-mi dati vesti bune....cum e vremea in tara astazi? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
soare si cald, la mine astazi 15° am muuulte dosare care ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi pup dulce la Sara astazi la varsta de 1 luna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In Bucuresti e insorit, cu 14 grade anuntate la amiaza. Motanul mi s-a scoborat la prima ora de pe boxa (pe ritmuri de stranutat), de la atata lumina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum, dupa ce soarele nu mai ciocane in geam, ci s-a mai urcat pe cer, are din nou vizibilitate maxima la pasaret!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si al meu stranuta la lumina. Eu pot sa stau cu ochii in soara non stop, eventual orbesc, da' de stranutat neam!
Doc,la Galati (mai aproape un pic de litoral (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) e fain si soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:43 PM |
|