IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Mar 9 2009, 11:03 AM
Post #1011

Musafir

Neata!

La multi ani barbatilor din vietile noastre! Eu acum am aflat ca pe 9 ii sarbatorim, mi se pare corect, pentru ca ei ne sarbatoresc mereu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu le-am dat alor mei barbati felicitari virtuale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Astazi mi-am adus flori la birou, sa am la ce ma uita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Toate doamnele au primit de la administratorul nostru un mini set de aromaterapie si eu l-am pus deja in functiune.

Iaca asa arata biroul meu (acum sunt in noua locatie, ne-am mutat saptamana trecuta):

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/1-4.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/2-3.jpg)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/1-4.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 9 2009, 11:25 AM
Post #1012

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Foarte dragut biroul tau, Lexie!

Si la noi e soare si frumos si ma bucur, ca azi e si baba mea.

La multi ani Sarei, sa creasca sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2009, 11:34 AM
Post #1013

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu mi-am pus baba. Am uitat. Na, o pun si eu azi, ca am impresia ca e ultima... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 9 2009, 11:44 AM
Post #1014

Musafir

Multumesc, Szi!

E placut, bate soarele fix pe mine... si am chef de plimbare, dar e luni, asa ca trebuie sa facem treaba sa vina mai repede weekendul. (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 9 2009, 11:49 AM
Post #1015

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Mie vremea asta insorita imi inspira orice, numai chef de munca ba. Si nu ma pot plange ca nu as avea ce face, Doamne fereste, pe mine munca nu m-a evitat niciodata, oricat de mult as fugi de ea. Tot poftesc la mucenici de vreo saptamana, sper sa am azi parte de ei, ca mi-a promis mama unei prietene ca imi da si mie o portie (mie imi plac mai mult cei in zeama).
Va doresc la toate o saptamana cat mai usoara si mai linistita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu deja ma gandesc la weekend (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Mar 9 2009, 12:29 PM
Post #1016

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(rozy @ Mar 9 2009, 10:14 AM) *
Hai sa va zic si io ceva,sa-mi ziceti daca oi fi nebuna. Cum multe persoane au impresia ca Valentine's day e o porcarie, eu zic ca si inventia asta cu ziua barbatului e cam degaba asa. Adica ziua femeii---> ziua mamei--> se refera la faptul ca femeia de viata. Pana la urma nu asta se "celebreaza"? La barbati care-i faza? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Faptul ca barbatii au descoperit focul si alte chestii de genul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Foarte dragut biroul, Lexie! Stai singura in birou?
La multi ani, Rox pentru Sara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 9 2009, 12:40 PM
Post #1017

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am intrat sa va urez numai bine (ca tocmai a trecut 8 Martie), s-o pup pe Sara si sa-i multumesc ca m-a cinstit cu fursecuri in parc ieri. Ma bag din nou la munci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 9 2009, 12:44 PM
Post #1018

Musafir

Nu stau singura, nici nu mi-ar fi placut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sunt cu inca doua colege, dar avem un birou foooarte mare si inalt. Par asa mici birourile noastre in el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Roxi, sa va traiasca bombonica, sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si zambareata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

(IMG:http://laikaspoetnik.files.wordpress.com/2009/02/cake-one-candle-istock_000004112625xsmall.jpg)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 9 2009, 01:51 PM
Post #1019

Musafir

Ziua buna

Azi este si baba mea. Aici este soare cu ceva nori la orizont... Cam asa ma simt si eu, o fi de vina mos Craciun care tre' sa apara.

Sambata doi romani, tata si fiu, au salvat de la viol o tanara italianca...Ma bucur sa vad si astfel de stiri asa cum ma bucura un articol a lui Umberto Eco despre exagerarea televiziunii italiene in privinta infractorilor romani.

+Quote Post
bulina
post Mar 9 2009, 01:55 PM
Post #1020

Musafir

La multi ani pentru bebeluse, domnisoare , doamne si toata suflarea feminina!Servesc muffine si cafea si-mi vine sa plang: ninge (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:31 PM