![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
La multi ani barbatilor din vietile noastre! Eu acum am aflat ca pe 9 ii sarbatorim, mi se pare corect, pentru ca ei ne sarbatoresc mereu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu le-am dat alor mei barbati felicitari virtuale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astazi mi-am adus flori la birou, sa am la ce ma uita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Toate doamnele au primit de la administratorul nostru un mini set de aromaterapie si eu l-am pus deja in functiune. Iaca asa arata biroul meu (acum sunt in noua locatie, ne-am mutat saptamana trecuta): (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/1-4.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/2-3.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/1-4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte dragut biroul tau, Lexie!
Si la noi e soare si frumos si ma bucur, ca azi e si baba mea. La multi ani Sarei, sa creasca sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu mi-am pus baba. Am uitat. Na, o pun si eu azi, ca am impresia ca e ultima... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Szi!
E placut, bate soarele fix pe mine... si am chef de plimbare, dar e luni, asa ca trebuie sa facem treaba sa vina mai repede weekendul. (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Mie vremea asta insorita imi inspira orice, numai chef de munca ba. Si nu ma pot plange ca nu as avea ce face, Doamne fereste, pe mine munca nu m-a evitat niciodata, oricat de mult as fugi de ea. Tot poftesc la mucenici de vreo saptamana, sper sa am azi parte de ei, ca mi-a promis mama unei prietene ca imi da si mie o portie (mie imi plac mai mult cei in zeama).
Va doresc la toate o saptamana cat mai usoara si mai linistita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu deja ma gandesc la weekend (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai sa va zic si io ceva,sa-mi ziceti daca oi fi nebuna. Cum multe persoane au impresia ca Valentine's day e o porcarie, eu zic ca si inventia asta cu ziua barbatului e cam degaba asa. Adica ziua femeii---> ziua mamei--> se refera la faptul ca femeia de viata. Pana la urma nu asta se "celebreaza"? La barbati care-i faza? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Faptul ca barbatii au descoperit focul si alte chestii de genul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte dragut biroul, Lexie! Stai singura in birou? La multi ani, Rox pentru Sara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am intrat sa va urez numai bine (ca tocmai a trecut 8 Martie), s-o pup pe Sara si sa-i multumesc ca m-a cinstit cu fursecuri in parc ieri. Ma bag din nou la munci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stau singura, nici nu mi-ar fi placut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sunt cu inca doua colege, dar avem un birou foooarte mare si inalt. Par asa mici birourile noastre in el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxi, sa va traiasca bombonica, sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si zambareata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:http://laikaspoetnik.files.wordpress.com/2009/02/cake-one-candle-istock_000004112625xsmall.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna
Azi este si baba mea. Aici este soare cu ceva nori la orizont... Cam asa ma simt si eu, o fi de vina mos Craciun care tre' sa apara. Sambata doi romani, tata si fiu, au salvat de la viol o tanara italianca...Ma bucur sa vad si astfel de stiri asa cum ma bucura un articol a lui Umberto Eco despre exagerarea televiziunii italiene in privinta infractorilor romani. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani pentru bebeluse, domnisoare , doamne si toata suflarea feminina!Servesc muffine si cafea si-mi vine sa plang: ninge (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:31 PM |
|