![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum am vazut ca am pus de doua ori aceeasi poza mai sus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ultima poza trebuia de fapt sa fie asta:
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/3-1.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde ninge bulino? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aici e mai innorat si a plouat azi noapte cu bulbuci, dar n-am vazut sa ninga. Sper sa nici nu vad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a oprit! Ura ura!
Cand eu am venit la lucru la 7.00 ningea disperat cu fulgi uriasi, s-au pus vreo 3 cm dupa cum se vede acu de pe geam... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma simt de parca am mancat baloane umflate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani pentru doamne si domnisoare de 8 martie!
La multi ani pentru Sara! Eu am fost in 2 zile de miere la Charleston, am venit aseara. E un oras superb, are plaje, muulti pomi si verdeata si flori si niste case coloniale vechi, o frumusete. O sa pun poze, inca n-am avut timp, scuze. Si o vreme...cald, soare, ciripesc pasarele, am mai vizitat si niste insule ieri in drum spre casa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pozeeeee Pozeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu m-am legat de scaun sa nu-mi iau zborul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru informatii! Deci fuse o zi superba in tara, da?
Aici a batut vantul puternic, ba a fost soare, ba nori, frig rau, a si nins, a si plouat, ce mai, cam asa-i si starea mea pe aici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...schimbatoare... Eu sunt tare mandra de mine! Pentru prima data am folosit limba franceza si m-au inteles, domle, toti! Culmea! Si-mi era asa de rusine sa vorbesc in franceza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...mi-am facut programare la coafor pt maine, am intretinut un dialog scurt cu 3 vanzatoare si un sofer de autobuz. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce mai! Fetele de la topicul de franceza pot fi mandre de mine, chiar fusei barbata astazi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bravo Dr! tine-o tot asa! inceputul e mai greu, acum gata deja avansezi cu fiecare cuvintel! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa ma vezi pe mine cand oi suna la Nice sa fac rezervare la hotel, pentru cand o veni Oiseau! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cu toate ca aia acolo pricep si engleza. As putea sa vb in engleza. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si bine ar fi sa suni odata,altfel stam la cort (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:24 PM |
|