![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si adica ce ai cu cortul? La cort e cool! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ce ai vrut sa ma suni? Nu mai esti pe mess? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara va multumeste pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A fost si baba ei azi.
Doftorici, bravo! Eram sigura c-o sa-i dai pe spate pe aia pe acolo. Lexie, f dragut biroul tau. M-am plimbat un pic pe afara, c-am lasat-o pe mami cu picea. Voiam sa-mi cumpar un ruj, dar n-am gasit ceva care sa-mi placa. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Eu m-am trezit dis-de-dimineata,sa ma duc chipurile la un curs. Dar am abandonat ideea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am zis insa sa fac ceva util in schimb, deci am sa incep curatenia, pe care am s-o termin cand vin de la facultate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Aseara la 9 jumate eram in pat! Am adormit pe la 11,dar tot e bine ca am reusit sa ma bag in pat devreme!
Azi e soare si frumos afara, lucru indicat de lumina orbitoare care imi intra in birou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna iubitele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si eu tot la 9 jumate eram in pat, dar eu am si adormit pe la 10. Azi ma simt un pic mai bine, azi-noapte am putut sa dorm fara sa tusesc prea mult.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata! sunt adormita rau.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Poti sa mai spui asta si pentru mine. Ma simt atat de adormita, incat parca nici sa ma concentrez nu pot. Aseara am fost in parc si am scos rolele de la naftalina. M-am intors tarziu si se pare ca aveam suficient de multa energie cat sa mai si citesc, nu mi-am dat seama cand s-a facut 1. Iar acum ma ascund in spatele calculatorului, sa nu ma vada nimeni si sper sa trec cat mai neobservata azi. La mine cred ca e de vina si vremea, e atat de intunecat in Bucuresti, simt o atmosfera apasatoare de-a dreptul. Si cand ma gandesc ca m-am trezit cu un sentiment atat de placut ca o sa fie frumos azi afara... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar la asta se mai adauga si faptul ca am avut o discutie tare neplacuta azi cu cineva de la birou. Ii urasc pe oamenii astia care, daca se simt ei nefericiti, trebuie sa ii faca si pe ceilalti din jur sa se simta mizerabil.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Mie mi-e frig, sunt 19 grade la noi in birou. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cica s-a defectat incalzirea, dar eu personal cred ca zgripturoaica care se ocupa si cu administratia cladirii a inchis-o pur si simplu. Mana dreapta cel putin e sloi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Unul din sefi e iar cu curul in sus si ameninta ca taie ore, de data asta nu mie, ci colegei(aia mai veche), din cauza ca muncitorii din hala nu stiu sa se organizeze si sa anunte de ce piese mai au nevoie! Ei in momentul in care au ramas fara vin si zic: nu mai am (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si ghiciti la cine urla (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Azi m-am incaltat cu pantofi si normal ca a inceput deja sa pice. Colac peste pupaza, nu mai functioneaza centrala, au oprit gazele in zona. Kalua, lucrezi in aceeasi cladire cu mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa zboare ziua de astazi ca nu prea am tragere de inima in a face ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:19 PM |
|