![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu spun sa mi-l recomandati mie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca cel mai sigur e sa ne trimitem una alteia postasul cu recomandare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Acum am tot felul de filme in cap cu un brunet bunoc care apare la mine in fatza usii si zice "Am venit cu "posta" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Edit :gand la gand Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta mi-a adus aminte de bancul ala cu blonda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine e? Posta! Cati sunteti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saracu' postas a lu' Walpu, numa fantezii pe seama lui, dar deh eu doar postarite trecute de o varsta si grasunele am vazut pana acum... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi sunteti obsedate de postasi, in schimb eu avusei o revelatie in dimineata asta!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am nimerit intr-un coafor PLIN OCHI de cipandei (=tineri, frumosi, cu voce dumnezeiasca - sa ma ierte Dumnezeu, dar parca erau voci de ingeri la urechile mele blege because of sinusitis (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) - amabili si cu simtul umorului) care tund suuuuuuuuuuuuuuuuuuper cool!
I-am spus lui Gil (cum naiba s-o scrie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) ca-i un vrajitor! Niciodata nu m-a tuns cineva sa-mi placa asa de tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt in extaz si-mi admir parul tot timpul in oglinda! Plus ca l-a vopsit tare frumos....ahhhhh....sa ma ciupeasca careva! PS: am uitat sa completez: aveau astia un "rrrrrrrrrrrrrr" frantuzesc, de-mi venea sa le raspund cu "mmrrrrrrrrrrrrr"...like a wild cat! Doamne, iarta-ma si pazeste-ma! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 10 2009, 02:58 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ehhhh...wise, chiar ca esti o norocoasa!! Nu atat pt ca arata ca cipandeii, cat pentru ca ai gasit un stilist care sa tunda cu adevarat misto! Io as omori pentru asa ceva!
Nu bagi si tu o poza sa te admiram si noi? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftorelo vrem dovada:)
sa-ti fie de bine!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am eu o prietena care are o uriasa slabiciune pentru pompieri. Eu asa ceva nu am mai pomenit: cum se-aude sirena o vezi ca-i pierduta si i se moaie picioarele, nu mai poti vorbi cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca intr-un episod din Sex & City vine UPS-ul la Samantha si mai departe nu mai zic... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
oau Doctoreaso mi-ai facut pofta de tuns (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (Gilles se scrie)
eu dau numai peste eleve "en formation" cand ma duc sa fac o progamare de ma razgandesc in minutul urmator si tot asa.... da da si eu am o colega de birou si tot asa e nebuna dupa pompieri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) da ii facem noi o gluma intr-o zi cu baietii! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Carmen si-mi aduc aminte cum tocmai ieri mi te plangeai de serviciile din Luxemburg. Deci e clar ca nu dadusei tu peste cine trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Chiar e vreme urata la Bucuresti. Am fost cu fi-mea la doctor si totul e in regula. Va pup gagici! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur Rox ca totul e ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa pupi printesa din partea mea si sa ii faci multe poze la fiecare miscare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 02:59 PM |
|