![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pe acolo, printre Gil-i si Gilles-ii nu era niciun makeup artist? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin magazinele de la Sephora te'ai plimbat si nu ai gasit niciun makeup artist? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Foarte sic coafura si te prinde (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa dau si eu fuga la poze.
scorpi, pai aici zice legea ca trebuie sa fie cel putin 18 grade la birou. Gata, au reparat incalzirea, dupa-amiaza a fost bine. Doftoreaso, ptiu, sa nu fii de deochi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pai te tii de baietasul asta ca de sanul mamei tale cand erai bebelus si nu mai lasi pe altul in parul tau! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti fie de bine doftorici! Dar trebuie sa spun ceva musai: Carmen arata mult mai bine in realitate decat in poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi place tare freza si-o prefer celei cu coada de randunica.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Confirm. Banuiesc ca pozarul doctoressei este invidios si d-aia nu-i reda tot sarmul. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chestie valabila si la tine Fanny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Voi 2 sunteti certate cu pozarul.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, merci!
Am intrat in magazinele Sephora, am ochit gagicile care machiaza, dar n-am avut inca ocazia sa le testez. Oricum, e primul lucru pe care vreau sa-l fac, daca mai suntem invitati la vreo receptie...numa' ca mi-am cam pierdut increderea... Angel dear, tin sa precizez ca am incercat sa folosesc niste eufemisme colea...realitatea e de 'enspe mii de ori mai cruda. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu vreau sa ma laud!!! si eu! Am stat o data 6 ore la un stilist si mi-am facut in cap parul rosu cu negru. Rosu ca sangele that is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numa nu stiu pe unde mi-s pozele de atunci. Dar or picat in cur tati la servici ca o innebunit lupu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca io is vazuta asa mai retrasa si tacuta.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
e o conspiratie internationala!!! nu mi se incarca pozele Doctoress-la neuve aka Une femme fatale a Louxemburg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi serios?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Vrem poze
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/61785_1422_carlino2.jpg) |
|
|
![]() ![]() |