![]() ![]() |
| dr_wise |
Mar 11 2009, 12:53 AM
|
|
Musafir |
Yap! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Sunt curioasa cum va arata freza mea maine dimineata. Gilles mi-a dat instructiuni precise: il ud dimineata, iau feonul frumusel si il zbarlesc cat pot (ideea e sa arat oblu precum o pisica kamikaze), dupa care iau putina crema d-aia de-i da luciu si in aranjez cum imi trazneste mintea. Darrrrrrrr...ce fac daca parul meu arata asa la prima ora, fara sa mai folosesc atatea "artificii de calcul"? Ca la mine-i problema mare cu parul aista aspru. Arat ca o ciuperca atomica cateodata si e asa de sarmos, incat ii trece de abia a doua zi, dupa alta ciuperca atomica...adicatelea minus cu minus dau plus pana la urma.
|
|
|
|
Mar 11 2009, 01:17 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti mortala!
tare mi-ar place sa ne intalnim macar o data live dar mi-e teama ca mor de ras! Foarte chic coafura si daca sta natural asa ca emoticonului asta (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) te-ai scos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La parul scurt baiul e ca trebuie tuns lunar deci Gilles sa-ti faca un rabais pt clientii fideli. Am zis! pesca si pe mine ma bate gandul, dar mai stau vreo 2-3 ani, cu el sub umeori, acum s-a dus sub omoplati, deci am o pleata care musai trebuie tunsa, imi ia 20 de minute sa-l aranjez ceea ce pt mine e enorm. scorpi mic e tare simpatica |
|
|
|
| pescarush |
Mar 11 2009, 01:35 AM
|
|
Musafir |
doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tocmai ti-am citit descrierea frizurii si a venit si curiosu' de fiu'meu sa vada ce citesc (ca radeam de una singura). a trebuit, dupa ce i-am iesplicat expresiile tale, sa-i arat freza de "pisica kamikaze". cand a vazut-o, a spus ca el isi imagina ceva in gen Einstein. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca poti sa-l mai ciufulesti un pic, ca mai are pana la freza Einstein.
3A, iti dai seama ca au profitat toate gagicile din preajma de cipandel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (mai ales ca era platit la un pret astronomic, macar sa-si faca show-ul (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) ) cleo, si eu am incercat sa-l las mai lung, dar nu-mi place de nici o culoare cum se aranjeaza, asa ca cred ca atata i-a fost. (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 11 2009, 01:36 AM |
|
|
|
Mar 11 2009, 01:40 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Di (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum stii, cand ti-o veni sa fugi, dai o fuga la Gilles si te zbarlesti el nitel si-ti trece! Eh, si eu am vrut sa-l las mai lung, dar acum deja mi s-a cam luat...ca prea e complicat sa-l aranjez si sa ma vezi cum mi-l prind in "rubber" cand joc ping-pong. Asa ca am hotarat la urmatoarea vizita il scurtez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Mar 11 2009, 08:06 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata!
Imi pare rau Di. Ti-as recomanda o cura de soare sau macar o plimbare cu Ara dimineata cand soarele straluceste pe cer. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Pe mine asa ma binedispune venirea primaverii, incat ma trezesc vesela si sunt incarcata de energie pozitiva. |
|
|
|
| rozy |
Mar 11 2009, 09:03 AM
|
|
Musafir |
Neata. Pe mine m-a trezit creatura patrupeda pe la 7 juma. Eu stiu ca nu face pe ea, dar stie ca dimineata ii dau drumu afara si o las vreo ora. Si cum face ochi, e nerabdatoare sa zburde (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Ma doare greieru. Si pe mine ma binedispune soarele, dar pe de alta parte, parca-mi place si vremea ploioasa si mai ales ceata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Mar 11 2009, 09:19 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Am avut ieri seara episod cu ploaie deasa si desi eram cu ochii pe geam, am uitat sa cobor din tramvai in statia mea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy, schimba-ti catelul cu-un pisoi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| rozy |
Mar 11 2009, 09:23 AM
|
|
Musafir |
Sunt alergica la pisoi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 11 2009, 09:23 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , soarele-i tare bun la stari dintr-astea, cum zice Fanny. Eu trebuie sa-l mai astept pana sambata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Mar 11 2009, 09:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Maat, vino incoace sa te pup (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Dr Wise, mi-ai facut dimineata frumoasa. Am ras de m-am spart. Te prinde super tunsoarea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 04:47 AM |
|
|