IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
blekytza
post Mar 11 2009, 09:46 AM
Post #1131

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
Di (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) iti trimit o raza de soare de la mine!
imi place logo-ul.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 09:58 AM
Post #1132

Musafir

Aseara s-a giucat fotbal in München: Bayern München cu Sporting Lissabon, in cadrul Champions League-ei (cica cei mai buni sunt in liga asta). I-au batut münchenezii pe portughezi cu 7 la 1! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum naiba un asa scor la cei mai bune echipe din Europa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Logo-ul e foarte misto!

Iaca ce se vinde in Manila pe strada, pui vopsiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:http://www.dw-world.de/image/0,,4074920_4,00.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Mar 11 2009, 10:03 AM
Post #1133

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doamne, ce le mai trece unora prin cap. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

La fotbal nu ma prea pricep, dar banuiesc ca daca o echipa reuseste sa gaseasca bresa in apararea adversarei poate sa urce scorul spectaculos. Bravo munchenezilor!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 11 2009, 10:11 AM
Post #1134

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Saracii puiuti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mama, ce le-as face eu astora care chinuie animalele. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 11 2009, 10:22 AM
Post #1135

Musafir

'Neata!
Si pe mine ma umple soarele de energie pozitiva! Si de asta sufar aici, fiindca ploua si e innorat tot timpul. Cand vad o raza de soare, imi vine sa stau precum o gargarita pe-un pietroi la soare, sa-mi incalzesc aripioarele. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bazzzz, bazzzzz! Ma duc la baie sa prestez freza de "una rumena pazza". Daca apar la stirile de la ora 5, sa nu va speriati. Eu raman patrioata!

+Quote Post
albinuza
post Mar 11 2009, 10:57 AM
Post #1136

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! Eu m-am trezit un pic intoarsa. Nu stiu de ce! Aici e in continuare cald si bine si imi vine sa fug de lamunca si sa o iau de nebuna pe strazi!
Cred ca am nevoie de o pauza totala. Nu stiu! Cred ca mi-ar face bine sa stau izolata undeva cateva zile, eu cu mine! Vreau sa raman numai eu cu mine.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nu mi-a facut nimeni nimic, nu m-as uparat nimeni, dar simt nevoia sa evadez! Mi-e dor de mine! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
o zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 11 2009, 11:14 AM
Post #1137

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Salutare tuturor. Vin si eu in grupul de suport al celor care au stari de...ciocolata. La mine oricum cred ca e ceva cronic sau o fi scris prin genele cu care am venit pe lume. Iar vremea are o influenta incredibil de mare asupra mea. Ieri de dimineata a fost o atmosfera tare apasatoare in Bucuresti, simteam ca imi explodeaza capul. Cand a inceput sa ploua, parca m-am mai eliberat putin. Azi sunt mai binisor, poate de la soarele asta timid. Da indrazneste, draga, ca nu ne suparam sa ne incalzesti si sa ne resuscitezi simturile si energiile.

Si mie imi e dor de o pauza, departe de cotidian. Cum spunea un "clasic in viata" as vrea sa ma "dematurizez", sa-mi zambesc in oglinda si sa imi treaca toate, sa ma ascund in brate la mama si sa pupe ca sa se faca totul bine la loc. E prea complicat pentru mine zilele astea.

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 01:04 PM
Post #1138

Musafir

Pe-un pustan de 17 ani de langa Stuttgart, Germania, l-a apucat amocul si a impuscat 10 elevi din fosta lui scoala. 10 a omorat, dar de ranit a ranit mai multi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cica de familie foarte buna criminalul.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 11 2009, 01:09 PM
Post #1139

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nici nu vreau sa'mi imaginez prin ce trec familiile celor zece elevi...

Degeaba era din familie buna daca a lui parinti nu s'au ocupat cum trebuie de el...

+Quote Post
Cindy
post Mar 11 2009, 01:10 PM
Post #1140

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Exact despre asta citeam si eu acum!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oamenii astia sunt nebuni...cica invoca motivul unui oras mic (27.000 loc.), lipsa distractiilor, motivatiilor profesionale. Adica se plictisea si... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 11:31 AM