![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io m-am indragostit de cutzi ala din pozele puse de Fanny (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau si io....dar nici macar nu imi plac cainii, insa ala asa imi vine sa il mananc de drag.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nu ajuta nimic. Parca putrezesc intr-o balta de noroi. acum citii. astenia de primavara joaca si ea un rol logo-ul e tare dragut kalua am auzit si eu stirile (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Doamen fereste de asa ceva! stim cand plecam de-acasa nu stim cand ne intoarcem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bietii copii!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
DECI: Daca nu plec in padure ca sa ma recreez, in mod sigur plec de nebuna ce devin (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
-Doamna, masini din modelul asta avem e facut 10 in total. 4 sunt deja predate, 2 sunt in lucru si au toate piesele necesare, deci mai avem de facut.... -6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suna mai bine 4 terminate, 2 aproape terminate si inca 4 de terminat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io o iau pe campii! Serios! Jumatate de ora a durat sa o fac sa inteleaga cat mai avem de taiat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca e frumos pe campii, floricele, pasarele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Teo esti foarte tacuta in ultima perioada, totul ok? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De Oana stie careva ceva? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, ala ii cuti meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Fanny, Sweet, Szi, Kalu, Dr_w, Walpu nu va jucati mafia cu scorpirescu in seara asta? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi mic si egoist, e si cutu meu preferat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am trimis si eu niste pm dar nu'mi raspunde nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Este o fata pe la mine pe la bloc peacolo, care are cutzi din asta. E criminala bestioara! E mica rau si merge in lesa. E tare dezorientat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Realy sweet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
aha. deci va place asta micu! stiti si varianta pe negru?
(IMG:http://i5.photobucket.com/albums/y194/markSpix/PugA_P1050590.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:06 AM |
|