IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Mar 11 2009, 08:45 PM
Post #1151

Musafir

Bre, scorpi, la ce zi de cc am avut azi, vorba lui Di, nu-mi trebe mafia. Pun pariu c-o sa fiu aia ucisa de la inceputul povestirii.
Ia veniti toate aici, la baiatu', si spuneti care deochiati...Hmmm?! Cu mana pe inima! Mai, fratilor, eu nu prea cred in chestii d-astea, dar astazi m-am simtit si am avut o zi...ca si cum as fi fost deochiata! Cred ca de la pozele alea mi se trage, parol!
Deci...m-am trezit de dimineata...ok. La vreo 10 - 15 minute am simtit ca ma ia cu ameteala, dar asa o ameteala ca nu puteam sa aplec capul, fara sa mi se faca greata. Nu ma puteam misca si merge drept. Plus caldura mare, mon cher!
Am vrut sa-mi calc camasa verde, ca sa merg gatita "pruna pe colac" si sa ma falesc cu noile bijuuri la ora de franceza, s-a stricat fierul de calcat. Am apucat sa calc 2 batiste si o maneca si...kaput!
OK.
Am plecat mai devreme, cu intentia sa duc fierul de calcat la (e acolo un electrician simpatic) sala de aerobic unde presteaza Pedro si Fred, am uitat umbrela acasa...si m-am intors dupa umbrela de teama ca mi se turteste freza aia futurista si-o sa arat precum nebuna din Shalott.
Buuuuuuuuuuuuuuun.
S-a facut la un moment dat ora de urcat in trenul cu care merg la Capellen....plus ca ma taia ceva de speriat.
Urc in tren, mai erau 5 minute pana cand sa plece, ma asez pe scaun, simt ca nu ma mai pot abtine, e musai sa merg la toaleta. Dau sa caut o toaleta, toate inchise. Bip! Bip! Bip! Ma gandesc sa merg in gara, dar stiu ca n-am timp suficient. Dau sa ma asez, simt sa in urmatoarea secunda ma voi face de rusine ca pe vremea gradinitei, asa ca ma ridic si umblu prin tren ca o descreierata. In ultimul moment am gasit o toaleta deschisa si va spun cu mana pe inima, de abia am avut timp sa-mi agat haina si poseta. Nu le doresc nici dusmanilor asa ceva. Ma faceam de toata rusinea!
OK.
Am rezolvat problema asta, ma asez linistita si fericita pe scaun...si adorm! Cand ma trezesc, trenul trecuse de Capellen, se indrepta spre statia terminus/ Kleinbettigen, la granita cu Belgia. Bip! Bip! Bip! Ora incepea la 1330.
Aaaaaaaaaaaaaaaa!
Am uitat sa va spun ca in Luxembourg, cand am ajuns in gara, mi-am adus aminte ca nu mi-am luat ecusonul de acces in institutia unde lucreaza amore puro. Bip! Bip! Bip! Dau sa-l sun ca sa-l intreb ce sa fac, telefonul mobil sucombase. I se terminase bateria!!! Bip! Bip! Bip! OK. Am zis, fie ce-o fi, acuma merg.
Dar sa revenim la Kleinbettigen. Am ajuns acolo la 1310, am coborat, ce naiba sa fac acum. Vad ca lumea urca in tren si-mi zic in sinea mea, e OK< merge inapoi la Lux in curand asa ca hatz, urca din nou in tren dar fii cu ochii pe Capellen ca pe butelie.
A plecat la 1316 si a ajuns acolo la 1319.
La poarta baietii m-au recunoscut, spre norocul meu aveam in portmoneu actul de identitate pt Luxembourg in care se precizeaza ca sotul lucreaza acolo, asa ca am mai pierdut 10 minute pana cand tipa de la administratie mi-a eliberat o legitimatie provizorie de acces. Am ajuns la ora la 1345.
Si ziua inca nu se terminase....am mai avut problema cu trenul la intoarcere, adica a avut intarziere, desi aici toate mijloacele de transport merg nemteste, la secunda.
Asta fuse ziua mea!
Deci, care deochiati fratilor?!!! Haiiiii?!!!

This post has been edited by dr_wise: Mar 11 2009, 08:56 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Mar 11 2009, 08:50 PM
Post #1152

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara si La multi ani! tuturor mamicilor si doamnelor de pe forum.
Eu sunt ok, va multumesc pentru griji (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dau din coate sa ies din rahatul in care m-a bagat sotiorul.
El nu mai joaca si observ ca incet incet scapam de datorii. Ma rog sa tina minunea asta o vesnicie sau macar pana mor io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxana, La multi ani! fetitei pentru varsta ei de o luna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scumpica iti urez si eu casa de piatra si multa fericire!

Primavara asta e cam trista pentru mine, nu mi-am ales nici baba ,nu am mancat nici sfintisori, pur si simplu am uitat de ei.
Diana, iti doresc o primavara frumoasa, cu atata caldurica, cat iti doresti.
Nu prea mai stiu ce sa va mai spun. Baieteii mei au inceput sa alerge prin casa, mai cad ,mai plang si eu sunt intr-un stres maxim, de frica sa nu se loveasca cu capsorul de ceva.

Sunt la sora mea special pentru a intra pe forum si va pup pe toate si mi-i tare dor sa mai vorbesc zilnic cu voi.
O seara frumoasa tuturor.

+Quote Post
Fanny
post Mar 11 2009, 08:53 PM
Post #1153

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am prapadit de ras cu pataniile tale!
Eu nu deochi si-n plus ti-am vazut pozele aseara, nu dimineata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) So, wassn't me! Oricum, daca vrei sa faci investigatii... recomand o Mafie! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 11 2009, 08:57 PM
Post #1154

Musafir

E numa luna plina doctore. Esti cumva rac?

Ala e cel mai frumos catel din lume. Mie imi place mai tare varianta galbuie.

(IMG:http://www.officialpugguide.com/Pug_Pictures/Pug1.jpg)
(IMG:http://pugpuppiesblog.com/files/Pug_1.jpg)
(IMG:http://www.agenda.ro/pictures/hobby2/mops-pug-carlin_15_b.jpg)

dar si varianta pe negru e un scumpi

(IMG:http://retrieverman.files.wordpress.com/2009/02/pug-black.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 11 2009, 09:02 PM
Post #1155

Musafir

Da! Sunt rac pana in maduva oaselor, nascuta in prima zi de rac, adicatelea pe 22 iunie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Domle, eu nu inteleg o chestie...de ce nu pot avea si eu o viata normala, ca altii, sa ma apuce plictiseala de atata normalitate?!! De ce trebuie sa mi se intample numa' mie toate cele, sau sa cunosc persoane deosebite? Hmmm?

Am uitat sa mai precizez ceva: de ieri seara nu mai gasesc cutitul, ala smecher/ macho, cate taia tot ce prindea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) L-am cautat pana si in cosul de gunoi. Nu e, domle, nicaieri, Orlando al meu...parca asa il chema, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 11 2009, 09:00 PM

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 11 2009, 09:29 PM
Post #1156

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Oana e primavara, las-o sa intre in sufletul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 09:37 PM
Post #1157

Musafir

Oana, bine ca totu-i bine!

Doftoreaso, si eu una chiar te-am stuchit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa nu te deochi. Nici de la mine nu-i! Se muta Mafia aici, sa se cauta deochitorul dottoressei!

+Quote Post
Cleo
post Mar 11 2009, 09:39 PM
Post #1158

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Mar 11 2009, 02:45 PM) *
care deochiati fratilor?!!! Haiiiii?!!!

io nu! in rest ... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) o fi fost ziua plina de bip-uri dar tu tot mortala esti

cateii sint ceva asa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

oana ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 11 2009, 09:50 PM
Post #1159

Musafir

Eu cred ca'i postasul lu' Walpu cu deochiul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 11 2009, 09:57 PM
Post #1160

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 11 2009, 03:02 PM) *
Domle, eu nu inteleg o chestie...de ce nu pot avea si eu o viata normala, ca altii, sa ma apuce plictiseala de atata normalitate?!! De ce trebuie sa mi se intample numa' mie toate cele, sau sa cunosc persoane deosebite? Hmmm?

doctore, welcome to my world. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) lasa, noi sa fim sanatoase, nu mai conteaza ca toate merg ca kuru'. si-apoi, zi ca n-are haz cand iti amintesti de peripetii, dupa un timp. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur ca e totul ok.
pugs aia sunt cri-mi-nali. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
p.s. nici io nu deochi (asa sper (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )

This post has been edited by pescarush: Mar 11 2009, 09:59 PM

+Quote Post

174 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 04:06 AM