IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Mar 11 2009, 10:02 PM
Post #1161

Musafir

Sambata seara intr'o dorinta de'a mea de a ma prosti am vrut sa ma catar pe un damb de fier sa arat eu cat sunt de inalta si puternica, am alunecat si am cazut tavaluc julindu'mi genunchii si auzind rasetele celor din jur. Eram cu al meu in fata unui centru comercial (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma bucur macar ca am reusit sa nu pic direct in cap...

Viata e ciudata, acum fara legatura cu ce am povestit mai sus, cand e haos dorim liniste cand e liniste dorim haos...
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 10:11 PM
Post #1162

Musafir

Stati ca vineri e 13... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
blekytza
post Mar 11 2009, 10:12 PM
Post #1163

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Oana ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doctoreaso, nu stiu daca de la poze ti se trage sau de la Gilles ala al tau dar de la mine sigur nu; stai oleaca sa te descānt si trece cat ai zice peste!

+Quote Post
albinuza
post Mar 11 2009, 10:13 PM
Post #1164

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kalua, nu.mi spune ca vineri e 13 ca innebunesc! eu vineri am colposcopia! Si am citit azi mai atent pe scrisoare, si am trimitere la o clinica specializata in tumori in zona respectiva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
SI nu-mi spuneti mie de haos ca mie de la inceputul anului numai de-anapoda imi merge! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 11 2009, 10:18 PM
Post #1165

Musafir

Albina, stai linistita. am impresia ca numai acolo este aparatura necesara sa faca din astea. Nu e musai sa fii bolnava.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 11 2009, 10:18 PM
Post #1166

Musafir

Gandeste'te si tu ca esti in Italia si aici ziua cu ghinion se zice ca este vineri 17. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
blekytza
post Mar 11 2009, 10:23 PM
Post #1167

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Pai asta cu vineri 13 e doar un mit Albi, fii pozitiva, cum zice si scorpi, poate doar in anumite clinici au aparatura de specialitate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Mar 11 2009, 11:00 PM
Post #1168

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu oricum nu cred in superstitii, da' asa ca idee! Ca daca e sa fie ceva rau poa' sa fie si miercuri 2.
Astept pana vineri sa fac testul, si dupa rezultatul, si mai vad. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 11:31 PM
Post #1169

Musafir

Hai, bre, albi, doar am zis la misto.
Anul asta am mai avut parte de-o vineri, 13 si nu s-a intamplat nimic.
Am o colega care le tine numarul zilelor astora si a zis ca numai astea doua vineri cad intr-o zi de 13 anul asta. Ce hobby are si ea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 11 2009, 11:37 PM
Post #1170

Musafir

Ea face parte din categoria celor care cauta haosul cu lumanarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nu am curaj sa-i raspund a lui meu la telefon, a pierdut Inter in fata lui Manchester in seara asta si au iesit din Champion... Cred ca e negru suparare (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 08:59 PM