![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sambata seara intr'o dorinta de'a mea de a ma prosti am vrut sa ma catar pe un damb de fier sa arat eu cat sunt de inalta si puternica, am alunecat si am cazut tavaluc julindu'mi genunchii si auzind rasetele celor din jur. Eram cu al meu in fata unui centru comercial (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma bucur macar ca am reusit sa nu pic direct in cap...
Viata e ciudata, acum fara legatura cu ce am povestit mai sus, cand e haos dorim liniste cand e liniste dorim haos... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca vineri e 13... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Oana ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Doctoreaso, nu stiu daca de la poze ti se trage sau de la Gilles ala al tau dar de la mine sigur nu; stai oleaca sa te descānt si trece cat ai zice peste! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kalua, nu.mi spune ca vineri e 13 ca innebunesc! eu vineri am colposcopia! Si am citit azi mai atent pe scrisoare, si am trimitere la o clinica specializata in tumori in zona respectiva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
SI nu-mi spuneti mie de haos ca mie de la inceputul anului numai de-anapoda imi merge! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, stai linistita. am impresia ca numai acolo este aparatura necesara sa faca din astea. Nu e musai sa fii bolnava.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gandeste'te si tu ca esti in Italia si aici ziua cu ghinion se zice ca este vineri 17. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Pai asta cu vineri 13 e doar un mit Albi, fii pozitiva, cum zice si scorpi, poate doar in anumite clinici au aparatura de specialitate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu oricum nu cred in superstitii, da' asa ca idee! Ca daca e sa fie ceva rau poa' sa fie si miercuri 2.
Astept pana vineri sa fac testul, si dupa rezultatul, si mai vad. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, albi, doar am zis la misto.
Anul asta am mai avut parte de-o vineri, 13 si nu s-a intamplat nimic. Am o colega care le tine numarul zilelor astora si a zis ca numai astea doua vineri cad intr-o zi de 13 anul asta. Ce hobby are si ea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ea face parte din categoria celor care cauta haosul cu lumanarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu am curaj sa-i raspund a lui meu la telefon, a pierdut Inter in fata lui Manchester in seara asta si au iesit din Champion... Cred ca e negru suparare (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:59 PM |
|