![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca n-au avut norocul sa joace cu Lisabona... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, esti tare simpatica! Ce scor de maidan au avut aia la final, ca si cum a jucat Recolta Ostroveni cu IAS Caracal!(orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare)
This post has been edited by dr_wise: Mar 12 2009, 01:07 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi in Harghita era varianta: Ciorapul Misentea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi ai facut testul PAP si te-a trimis apoi la colposcopie? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Doftoreaso! urat din partea mea, tu te-ai necajit...dar asa frumos le zici ca moare omul de ras...
Esti f. sugestiva, faza cu toaletele am patit-o si eu tot azi...o apucase pe femeia de servici sa faca curatenie tocmai cand imi ardea mie buza. Mai grav e ca le apucase pe toate la aceeasi ora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu zic la fel ca si Scorpi, luna e de vina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Tu ce patisi Pesca? Eu zic ca mai e uneori si cate o perioada neagra... Puah, duca-se!!! Catelusii parca-s de jucarie, iti vine sa-i tot smotocesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Mai sunt doi pasi pana sambata! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
La noi ninge cu fulgi mari si pufosi de 15 minute. Nu mai vine primavara. Vine iarna! Trebuie sa scoatem iar sania din magazie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mai rarut pe-aici... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pe aici e soare, frumos, e primavara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu insa, sunt toata plina de draci. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De vreo trei saptamani parca tot anapoda imi merge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! M-am trezit oleaca mai bine azi, dar am o mare presimtire ca ziua va trece fooarte greeeuu.
Da Cleo, am facut testul Pap si m-au trimis la colposcopie! Dar nu am nici un detaliu in plus, probabil voi afla maine mai multe! O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de albina cu numaratoarea pieselor ei, ieri, asta mi-a venit in gand: "doua la primarie, optpce, patru la scoli, douazeci si patru..."
kary, vorbeau azi baietii la noi ca Inter a jucat mai bine ca Manchester, dar nah, asa-i in fotbal, nu-i neparat sa castige cel mai bun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neata! La mine a inceput ziua prost, a venit un sef la mine si-a butonat prin compul meu si la urma, din cauza lui, am dat storno la un nota de livrare cu vreo 30 de pozitii in loc sa sterg numai o pozitie. E belea si munca in plus si pentru mine, dar va fi o neplacere mare si haos mai ales pentru cei din magazie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata! ma simt obosita si telefonul suna suna suna nu se mai opreste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:58 PM |
|