IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Feb 14 2009, 11:10 AM
Post #121

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Buna dimineata!
Greu e sa te trezesti la pranz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Feb 14 2009, 11:24 AM
Post #122

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineataaa!!!
M-am trezit si io! Ma pregatesc si plecam la Torino sa facem cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Blecky sa dea Domnul sa fie bine! Multa sanatate!
Ieri am avut iar invitati la masa! Ma napadeste lumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sambata minunata va doresc! Ne auzim mai incolo!
Sz, care-i treaba cu venitul in It? Weekendul viitor ajung oricum in zona! Ori la Milano ori la Venetia.
Hai va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 14 2009, 11:37 AM
Post #123

Moderator Global

Szi, partea faina e ca prindeti Carnavalul de la Venetia, care se desfasoara din 13 pana pe 24 februarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa te intorci cu poze multe!

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 14 2009, 11:45 AM
Post #124

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Woaaa, ce bine ca mi-ati zis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Super!

+Quote Post
Lexie
post Feb 14 2009, 12:01 PM
Post #125

Musafir

Neata!

Dragele mele, ajutati-ma va rog cu un sfat: ai mei vor fi nasi de cununie pe 6 martie si ar vrea sa stie daca au vreo obligatie ca nasi, pentru ca nu au idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La cununia religioasa stiu ce au de facut, la cea civila insa nu prea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Idei, sugestii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 14 2009, 12:03 PM
Post #126

Musafir

Neata! Pe mine m-au trezit dragii mei de vecini care cred ca au de gand sa darame toti peretii... (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) M-am saturat sa dorm cand n-au ei chef de spart si gaurit...

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 14 2009, 12:07 PM
Post #127

Incurabil

Member No.: 868

'Neatza !

Amailhik, stai in bloc cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Si io m-am trezit in bubuituri si zgomot de bormasina.

La mine se-anunta o Valentine's day foaaaaarteeeee interesanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : smotru in toata casa si sa fac de mancare. O sa-i dau refresh de Dragobete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Voi ce-aveti in plan azi ?

This post has been edited by sylvia_31: Feb 14 2009, 12:13 PM

+Quote Post
Fanny
post Feb 14 2009, 12:18 PM
Post #128

Moderator Global

Lex, la cununia civila nu sunt prea multe de facut. Se reunesc invitatii, asista la cununie, mirii jura, semneaza certificatele, cei doi martori semneaza si ei (tin minte ca trebuie buletinele!), parintii lacrimeaza si apoi ies din cladire la un piscot, sampanie si felicitarile de rigoare.
In locul lor, as vorbi cu mirii sa-i intreb daca ne repartizeaza vreun rol in poveste.. adica martor sau manager al pisoturilor, sampaniei, paharelor de plastic si servetelelor de rigoare. E posibil ca martori sa fie prieteni ai mirilor, nu nasii, iar de partea administrativa sa se ocupe parintii mirilor, asa ca e preferabil sa se aranjeze lucrurile astea din vreme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 14 2009, 12:34 PM
Post #129

Musafir

Cred ca ai mei vor fi martorii pentru ca sunt prietenii lor de ani buni si si-au dorit foarte mult ca ai mei sa le fie nasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc foarte mult pentru sugestii, o sa le transmit. Nu stia mama daca trebuie sa aiba si ea vreun buchetel de flori, ca la nunta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 14 2009, 12:34 PM
Post #130

Musafir

Se postase de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Noi nu sarbatotim Valentine's day pentru ca ni se pare o sarbatoare imprumutata. In plus, nu avem nevoie de o zi in care sa ne sarbatorim dragostea, facem asta in fiecare zi cand suntem unul langa celalalt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Insa eu am pofta de narghilea de o saptamana incoace, asa ca o sa purcedem astazi. Fie iau aroma pentru ca nu mai am si facem acasa, fie mergem in oras. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:11 AM