![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Buna dimineata!
Greu e sa te trezesti la pranz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataaa!!!
M-am trezit si io! Ma pregatesc si plecam la Torino sa facem cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Blecky sa dea Domnul sa fie bine! Multa sanatate! Ieri am avut iar invitati la masa! Ma napadeste lumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sambata minunata va doresc! Ne auzim mai incolo! Sz, care-i treaba cu venitul in It? Weekendul viitor ajung oricum in zona! Ori la Milano ori la Venetia. Hai va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, partea faina e ca prindeti Carnavalul de la Venetia, care se desfasoara din 13 pana pe 24 februarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa te intorci cu poze multe! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaa, ce bine ca mi-ati zis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Super!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Dragele mele, ajutati-ma va rog cu un sfat: ai mei vor fi nasi de cununie pe 6 martie si ar vrea sa stie daca au vreo obligatie ca nasi, pentru ca nu au idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La cununia religioasa stiu ce au de facut, la cea civila insa nu prea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Idei, sugestii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Pe mine m-au trezit dragii mei de vecini care cred ca au de gand sa darame toti peretii... (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) M-am saturat sa dorm cand n-au ei chef de spart si gaurit...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Neatza !
Amailhik, stai in bloc cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Si io m-am trezit in bubuituri si zgomot de bormasina. La mine se-anunta o Valentine's day foaaaaarteeeee interesanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : smotru in toata casa si sa fac de mancare. O sa-i dau refresh de Dragobete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Voi ce-aveti in plan azi ? This post has been edited by sylvia_31: Feb 14 2009, 12:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Lex, la cununia civila nu sunt prea multe de facut. Se reunesc invitatii, asista la cununie, mirii jura, semneaza certificatele, cei doi martori semneaza si ei (tin minte ca trebuie buletinele!), parintii lacrimeaza si apoi ies din cladire la un piscot, sampanie si felicitarile de rigoare.
In locul lor, as vorbi cu mirii sa-i intreb daca ne repartizeaza vreun rol in poveste.. adica martor sau manager al pisoturilor, sampaniei, paharelor de plastic si servetelelor de rigoare. E posibil ca martori sa fie prieteni ai mirilor, nu nasii, iar de partea administrativa sa se ocupe parintii mirilor, asa ca e preferabil sa se aranjeze lucrurile astea din vreme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca ai mei vor fi martorii pentru ca sunt prietenii lor de ani buni si si-au dorit foarte mult ca ai mei sa le fie nasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc foarte mult pentru sugestii, o sa le transmit. Nu stia mama daca trebuie sa aiba si ea vreun buchetel de flori, ca la nunta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se postase de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Noi nu sarbatotim Valentine's day pentru ca ni se pare o sarbatoare imprumutata. In plus, nu avem nevoie de o zi in care sa ne sarbatorim dragostea, facem asta in fiecare zi cand suntem unul langa celalalt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Insa eu am pofta de narghilea de o saptamana incoace, asa ca o sa purcedem astazi. Fie iau aroma pentru ca nu mai am si facem acasa, fie mergem in oras. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:11 AM |
|