![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pe langa faptul ca am considerat carnea aia modelul farfuriei, atat de subtire era taiata!!!!, cand am mai vazut si frunza aia de salata (daca era o frunza....) taiata in fasii mititele, toata chestia asta stropita cu ulei de masline (stropita cu un spray probabil!) si acoperita cu o adiere de parmezan, toata afacerea la 12,50eur...ptiuuuuuuu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoressa mai bine iti faci un jurnal |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doctore, scuza-ma, dar mie imi place cand ai zile pline de adrenalina. Nimeni nu le stie descrie cu atata talent, ca si tine.
Di (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa-s barbatii, sensibilosi. Hai ca am tras un ras in seara asta, aici, in fata laptopului. P.S. Cleo, si eu votez pentru un jurnal al doftoresei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 13 2009, 03:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
neata! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Hai ca-mi place cum povesteste doftorella seara "istorii" amuzante, iar eu le prind dimineata la prima ora si ma-nveselesc instant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare! Di, in printip la ora 6 ar trebui sa fiu libera. Ne vorbim la telefon?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , leaga-ti naibii cheia aia de gat! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Le leg, le leg, da-le-ncolo! Dar am pierdut zilele trecute si perla de la lantisor si nu stiu unde naiba s-o gasesc! Stiti voi, in miercurea aia de pomina...In ritmul asta, tare mi-e teama ca voi pierde cheile legate de gat precum copiii. Mi-a spus si amica mea acum ceva vreme sa-mi fac un blog si sa povestesc acolo tot ce mi se intampla. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu ma simt bine aici, in gasca elady. Cleolica, o sa descarc o poza pentru exemplificare. Una din amice a pozat "ikebana" aia numita carpaccio, asa ca o s-o rog sa-mi trimita poza. Azi e vineri 13....in general numarul asta imi aduce noroc. Acum servesc micul dejun si cuget adanc...sa ies din casa, sa nu ies?...sau mai bine sa pun un bilet la loto (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...perche no?! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Daca vreti sa va bine dispuneti ca mine, va recomand sa vedeti filmuletul: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YXRH50fvHWA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YXRH50fvHWA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pune un bilet la loto doctoreso who knows.
Esti fenomenala cu povestile super lol povestesti. Da' roag-o pe Roberta sa schimbe incuietoarea pt. linistea ta sufleteasca. Tare fain te-a tuns omuletul ala priceput. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Misto de tot franjurii in V, te prinde super freza. Cre' ca o sa pun si eu la loto azi, nu ca cred ca as castiga, da' in 13 am noroc si nu mi se intampla chestii neplacute. De 2 zile ajungem acasa pe la 10 de la cumparaturi sunt satula. I-am luat fiica-mii mai multe haine si am tot umblat dupa un alta. Aseara cand sa urcam la usa blocului m-am impiedicat de scara si era sa cad cu bagajele in mana, atata eram de adormita. De vre-o 2 zile nici cu 2 cafele dimineata nu-mi trece somnul. Si maine avem musafiri si am un chef dammmmmmmmnnnnnnnnn. Am cumparat aseara un crap viu si tre' sa-l curat si n-am nici o tragere. In mare parte l-am luat pentru icre sa vad daca oi avea noroc ca i-am zis vanzatorului sa-mi aleaga unul cu icre daca gaseste si a inceput sa rada. Azi ar trebui sa fac o rulada sau un tiramisu inca nus exact ce fac, dupa capul meu ce se face mai repede adica tiramisu. This post has been edited by Master of Norules: Mar 13 2009, 11:00 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
I-am scris un e-mail unui fost coleg care lucra la fosta mea firma de cel putin 10 ani, nu mai e acolo... Mama ei de criza!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Dr Wise esti tare haioasa cum povestesti. Eu zic sa iesi din casa azi, ca daca e sa se intample ceva rau se poate intampla si in casa. Eu sunt la birou cu tot felul de probleme ... not good. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 05:41 PM |
|