IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Mar 13 2009, 01:50 AM
Post #1221

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Mar 12 2009, 06:06 PM) *
Pe langa faptul ca am considerat carnea aia modelul farfuriei, atat de subtire era taiata!!!!, cand am mai vazut si frunza aia de salata (daca era o frunza....) taiata in fasii mititele, toata chestia asta stropita cu ulei de masline (stropita cu un spray probabil!) si acoperita cu o adiere de parmezan, toata afacerea la 12,50eur...ptiuuuuuuu!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
doctoressa mai bine iti faci un jurnal

Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 13 2009, 03:07 AM
Post #1222

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doctore, scuza-ma, dar mie imi place cand ai zile pline de adrenalina. Nimeni nu le stie descrie cu atata talent, ca si tine.
Di (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa-s barbatii, sensibilosi.
Hai ca am tras un ras in seara asta, aici, in fata laptopului.

P.S. Cleo, si eu votez pentru un jurnal al doftoresei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 13 2009, 03:08 AM

+Quote Post
Fanny
post Mar 13 2009, 08:22 AM
Post #1223

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

neata! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)

Hai ca-mi place cum povesteste doftorella seara "istorii" amuzante, iar eu le prind dimineata la prima ora si ma-nveselesc instant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 13 2009, 09:00 AM
Post #1224

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Salutare! Di, in printip la ora 6 ar trebui sa fiu libera. Ne vorbim la telefon?

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 09:27 AM
Post #1225

Musafir

Neata!
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , leaga-ti naibii cheia aia de gat!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 09:48 AM
Post #1226

Musafir

'Neata!
Le leg, le leg, da-le-ncolo!
Dar am pierdut zilele trecute si perla de la lantisor si nu stiu unde naiba s-o gasesc! Stiti voi, in miercurea aia de pomina...In ritmul asta, tare mi-e teama ca voi pierde cheile legate de gat precum copiii.
Mi-a spus si amica mea acum ceva vreme sa-mi fac un blog si sa povestesc acolo tot ce mi se intampla. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu ma simt bine aici, in gasca elady.
Cleolica, o sa descarc o poza pentru exemplificare.
Una din amice a pozat "ikebana" aia numita carpaccio, asa ca o s-o rog sa-mi trimita poza.
Azi e vineri 13....in general numarul asta imi aduce noroc.
Acum servesc micul dejun si cuget adanc...sa ies din casa, sa nu ies?...sau mai bine sa pun un bilet la loto (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...perche no?!

+Quote Post
Lexie
post Mar 13 2009, 10:35 AM
Post #1227

Musafir

Neata!

Daca vreti sa va bine dispuneti ca mine, va recomand sa vedeti filmuletul:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YXRH50fvHWA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YXRH50fvHWA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 13 2009, 10:44 AM
Post #1228

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Pune un bilet la loto doctoreso who knows.
Esti fenomenala cu povestile super lol povestesti.
Da' roag-o pe Roberta sa schimbe incuietoarea pt. linistea ta sufleteasca.
Tare fain te-a tuns omuletul ala priceput. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Misto de tot franjurii in V, te prinde super freza.
Cre' ca o sa pun si eu la loto azi, nu ca cred ca as castiga, da' in 13 am noroc si nu mi se intampla chestii neplacute.
De 2 zile ajungem acasa pe la 10 de la cumparaturi sunt satula. I-am luat fiica-mii mai multe haine si am tot umblat dupa un alta. Aseara cand sa urcam la usa blocului m-am impiedicat de scara si era sa cad cu bagajele in mana, atata eram de adormita.
De vre-o 2 zile nici cu 2 cafele dimineata nu-mi trece somnul.
Si maine avem musafiri si am un chef dammmmmmmmnnnnnnnnn.
Am cumparat aseara un crap viu si tre' sa-l curat si n-am nici o tragere. In mare parte l-am luat pentru icre sa vad daca oi avea noroc ca i-am zis vanzatorului sa-mi aleaga unul cu icre daca gaseste si a inceput sa rada.
Azi ar trebui sa fac o rulada sau un tiramisu inca nus exact ce fac, dupa capul meu ce se face mai repede adica tiramisu.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 13 2009, 11:00 AM

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 11:05 AM
Post #1229

Musafir

I-am scris un e-mail unui fost coleg care lucra la fosta mea firma de cel putin 10 ani, nu mai e acolo... Mama ei de criza!

+Quote Post
happyCat
post Mar 13 2009, 11:27 AM
Post #1230

Musafir

Neata!
Dr Wise esti tare haioasa cum povestesti. Eu zic sa iesi din casa azi, ca daca e sa se intample ceva rau se poate intampla si in casa.

Eu sunt la birou cu tot felul de probleme ... not good.

+Quote Post

174 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 05:41 PM