IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Mar 13 2009, 01:51 PM
Post #1241

Musafir

Si eu o banui pe Sweetie ca ascunde de ceva timp un mascul in viata ei...Si pe Albi la fel...Numa ca fetele astea sunt secretoase (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Angel nu se intampla nimic asta este problema, parca's asa intr'o perioada de hibernare in care nimic nu ma starneste la viata, din contra sensibilitatea mea este la cote ridicate si la orice fac caz si necaz. Dar imi va trece atat timp cat nu voi exagera cu mine insumi, asta e problema, eu nu's paranoia in general dar si cand ma apuca in special e jale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O fi de vina primavara ( asta ca sa nu ma vad eu vinovata) dar imi vine asa sa evadez sa o iau pe campii cu veselii, problema este ca privind in viata mea nu vad motivul evadarii, din contra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 13 2009, 02:05 PM
Post #1242

Musafir

Of Kary, o fi si de la primavara naiba stie.
Cert e ca instinctul mie mi-e cel mai bun prieten. Mereu el imi zice cum sta treaba, dar eu rationalizez tot si ajung in final la concluzii de rahat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 13 2009, 02:31 PM
Post #1243

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua eladies!
Am fost la control, mi-a facut biopsie, si cam in 2-3 sapt am rezultatul.
Pe rezultatul de la testul Pap zice a exista o anormalitate a celulelor epiteliale si mai e bifat asta:
LSIL(CIN1)-HPV.
Nu am nice cea mai vaga idee ce e, dar mi-a zis ca in stadiul asta as putea sa nu-mi fac mari probleme.
Acu' nu-mi ramane decat sa astept.
Azi voi profita ca sunt acasa, si ma voi pune sa fac niste curatenie, ca e necesara rau!
Doftoreaso sti bestiaaaalaaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O zi de vineri 13 minunata!!

+Quote Post
Lexie
post Mar 13 2009, 02:42 PM
Post #1244

Musafir

Ma doare capul si mi-e frig. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si cand m-am trezit am avut senzatia ca abia ma culcasem si nu intelegeam ce se intampla. I need to sleep. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 02:54 PM
Post #1245

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am nevoie sa traiesc.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 13 2009, 02:56 PM
Post #1246

Musafir

Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 13 2009, 03:03 PM
Post #1247

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

My dear ladies, mi se pare mie sau ne bantuie astenia pe multe dintre noi?
Si eu am o stare foarte nasoala, nu mai imi convine nimic, iar mai nou am inceput sa ma simt din ce in ce mai prost in straiele Evei. Motiv pentru care mi-am luat inima in dinti si maine mi=am facut o programare pentru un diagnostic corporal la o clinica de "infrumusetare". De acum am fluturi in stomac si numai cand ma gandesc la momentul in care mi-o zice doctorul sa ma dezbrac imi vine sa dau bir cu fugitii. Sper insa ca asta sa nu se intample si sa pot duce pana la cap ce tratament mi-o recomanda, ca nu se mai poate. M-a lovit depresia cand am probat miercuri niste pantaloni intr-o cabina foarte luminata si am zis ca asa nu se mai poate. STOP nesimtirii, aveam si eu candva talie, puteam purta o fusta scurta, acuma imi vine sa ma ascund intr-un sac. Si mai vine si vara. Ca sa nu mai spun ca am si avantajul de a fi cea mai mare in grupul nostru de prietene, iar celelalte fete parca nu au problemele mele (fie pentru ca e apanajul varstei, fie pentru ca au fost mai atente decat mine sau genetic mai norocoase). Tineti-mi pumnii, va rog. Poate voua vi se pare o prostie (si asa si e), dar desi nu sunt vreo mironosita, urasc sa ma arat lumii fara haine.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 13 2009, 03:11 PM
Post #1248

Musafir

Deede toate avem complexele noastre si ce femeie in afara intimitatii sale are placere de a fi Eva in fata altora, fie el si doctor? Fii mandra ca iti doresti sa fii in ton cu vara si asa cum iti place iti doresti sa-ti conturezi trupul. O faci pentru tine pentru nimeni altcineva si doar tu cu ochii sufletului si trupului te vei privi. Invata sa te iubesti pe tine insuti pentru ca sunt sigura ca cei din jur( care conteaza) deja te iubesc asa cum esti.

+Quote Post
bulina
post Mar 13 2009, 03:13 PM
Post #1249

Musafir

Bula bula
plecaciuni zilei de vineri si un welcome cat toate zilele ii fac weekendului.

Io va zic cum se rezolva cu astenia dara mi-e teama ca iau o pancarta-n cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sport, orice activitate fizica , echilibreaza si balanseaza mental...

Daca nu altceva o ora de plimbare rapida, sau pentru mai aventuroase si cu dorinta de slabire urcat/coborat scari...

Stiu ca nu asta vroiati sa auziti dar na , io mi-am facut datoria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La voi deja e weekend cred...dar lasa ca vine el si la mine ...

+Quote Post
deedee29
post Mar 13 2009, 03:17 PM
Post #1250

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc pentru incurajari. Asa e, uneori suntem proprii nostri dusmani, prin actiunile si gandurile autodistructive reusim sa ne facem mai mult rau decat ar incerca altii sa ne provoace.
Eu incerc deja sa aplic metoda Bulinei, aseara am fost la alergat si in seara asta vreau sa ma duc la aerobic. Poate o da rezultate.

+Quote Post

174 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:13 AM