IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Mar 13 2009, 03:20 PM
Post #1251

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Mar 13 2009, 03:27 AM) *
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , leaga-ti naibii cheia aia de gat!

daca o leaga cine stie ce mai pateste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gaseste ea alta metoda s-o rataceasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Albi

LSIL- LSIL is not cancer. Also called low-grade squamous intraepithelial lesion.
CIN1- A condition in which slightly abnormal cells grow on the thin layer of tissue that covers the cervix. These abnormal cells are not malignant (cancerous) but may become cancer. Also called cervical squamous intraepithelial neoplasia 1.
HPV A member of a family of viruses that can cause abnormal tissue growth (for example, genital warts) and other changes to cells. Infection with certain types of HPV increases the risk of developing cervical cancer. Also called human papillomavirus

Cert este ca trebuie sa fii tinuta din scurt cu testele pt ca sint totusi anomalii care pot cauza probleme. Sanatate multa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Mar 13 2009, 03:33 PM
Post #1252

Musafir

O idee buna pentru usile care se inchid si te lasa pe dinafara e sa faci o copie la cheie si sa o lasi undeva, de ex la un vecin de incredere sau un prieten din apropiere. Asa ai la cine apela fara sa fie nevoie de spart usa sau mai stiu eu ce.

Noi avem o cheie de rezerva pe care o tinem in garaj (care sta descuiat tot timpul - hmm, very clever) si alta e la vecina care vine si da de mancare la pisoi uneori.

+Quote Post
albinuza
post Mar 13 2009, 04:06 PM
Post #1253

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multam de lamuriri! Deocamdata nu stau sa imi fac griji, ca nu-s nebuna. INCA!
Astept cumintica rezultatul si atunci o sa vad ce e de facut!
Am zis ca fac curat si nu am resuti doar sa dau cu matura! Afara sunt 30 grade, conform termometrului de la masina colegei. Da e cald tare de tooott!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 04:38 PM
Post #1254

Musafir

QUOTE(happyCat @ Mar 13 2009, 04:33 PM) *
O idee buna pentru usile care se inchid si te lasa pe dinafara e sa faci o copie la cheie si sa o lasi undeva, de ex la un vecin de incredere sau un prieten din apropiere.

Yes, dear, numa' ca usa asta nu se deschide daca exista deja o cheie pe dinauntru. Am verificat data trecuta, cand am uitat-o in premiera si am asteptat sa vina amore puro cu cheia lui.
Singurele solutii "soft" sunt alea aplicate de mine: 1. intrat pe fereastra; 2. spart usa precum hotii, cu coperat din pvc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) BTW, trebe sa-mi cumpar o coperta de pvc asap si s-o tin in permanenta in poseta.
Vinerea mea fuse mi-nu-na-ta pana acum!
Am fost la aerobic, am tras poze cu Fred si Romain....cine e cuminte, pupa sa vada pozele pe grup (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Plus Sachi Hama, colega aia din Japonia care ma saluta cu 'Neatza! de cate ori ma vede. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Next time voi face cu Pedroooooooooooooooo, dedicatie speciala pt pustoaicele cu sange de vipera...asa, ca Bulina-Bubulina... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...Siiiiiiiiiiiiii...am alte poze cu camasa verde si bijuurile verzi, facute de amicul cowboy, plus palaria lui autentica de cowboy, la un capucinno, intr-un bristro pur italienesc.
Gagici, lasati-ma sa mananc si descarc pozele dupa.
Ce mai, fuse ziua sedintelor foto. Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
happyCat
post Mar 13 2009, 04:45 PM
Post #1255

Musafir

Poze pozeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)

+Quote Post
duda
post Mar 13 2009, 05:08 PM
Post #1256

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

Ce de'a rasu' plansu' p'aici...asa ca de vineri 13 si inceput de primavara. Doar am trecut si io pentru o apa plata cu lamaie, pe la barul vostru, si sa zic: have fun and be happy si, vorba unui coleg, "amarat da' o duc bine"! Sa zic ca ziua mea a inceput fulminant cu o agitatie generala in statia de metrou Victoriei, pe motive de posibil accident, om cazut de pe peron, ca altfel nu-mi explic tipetele si agitatia celor de pe peroane?! Mi s-a strans stomacul de groaza si mi-am reprimat dorinta de-a arunca o privire... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aceeasi zi a continuat cu discutii la job despre iminente disponibilizari, asa ca pe la 13 m-a lovit o foame nervoasa, motiv pentru care m-am aruncat pe o ciocolata 80% si-am sfasiat vreo 6 bucatele din ea. Restul i-am cedat-o mai tarziu copilului... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce-o fi, o fi, nu mor caii cand vor cainii, nici romanu' cand vrea criza! Asta a fost din putu' gandurii mele din vremuri de restriste. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mai vin pe aici macar sa ma sprijin pe tejghea si sa va ascult povestile! Suna a amenintare... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 13 2009, 05:15 PM
Post #1257

V.I.P.

Trimiteti-ma sa fac oleaca de curatenie, pentru ca nu pot sa ma misc! Eu vreau. Da' corpul meu se opune vehement! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si am o stare de tot rahatul iar!
SI nu am chef de nimeni si de nimic! Iar vreau sa ma duc in padure, in campie undeva, sa raman numai eu nu mine!!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 13 2009, 05:19 PM
Post #1258

Musafir

Da numa' bine lasi tu curatenia aia si faci o plimbare la soare?! Ai vazut ce frumos e afara mai mai zici ca e vara. Ia gata cu jalea pe aci' ca m'am suparat. Las ca ne trece suntem mari frumoase si destepte si viata e scurta, merita traita cu soare sub priviri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 13 2009, 05:46 PM
Post #1259

V.I.P.

Nici de iesit afara nu am chef! Mi se pare ca e prea frumos afara pentru starea mea! Parca stric vremea! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am reusit sa mai bag o masina la spalat! Sa vedem daca mai am chef sa le si scot!
AM un cos plin de toale de spalat! bani nu am, asa ca nu am ce sa fac! Daca nu ne baga banii azi, prevad un weekend in fundul patului vegetativ!

+Quote Post
Lexie
post Mar 13 2009, 05:49 PM
Post #1260

Musafir

Eu am avut o seara ciudata si astazi o zi la fel. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar nu sunt eu cea de toate zilele. Am tot felul de ganduri, de chestii care-mi zburda prin minte si parca am chef sa fumez iarasi, si nu vreau sub nici o forma sa reiau obiceiul asta. Problema e ca nu inteleg ce-i cu mine si de unde si pana unde dorintele astea dubioase. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cert e ca vreau o narghilea in weekend, ca altfel ma urc pe pereti.

+Quote Post

174 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 02:45 AM