![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am o stare de cacao de cateva zile, am zis ca o fi astenia de vina, da' e drept ca dorm si mai putin decat de obicei si sunt cu oboseala la un grad cam naspa.
Dap ma duc cu fiica-mea cu rolele imediat asa sa-mi treaca lenea si somnul. This post has been edited by Master of Norules: Mar 13 2009, 05:55 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahahaha deci e primavara vinovata ca vad ca toata lumea are starea ciudata Ne trece bre' ne trece, tre' sa treaca (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi-ar placea mie sa pot da vina pe primavara, dar stiu mai bine decat atat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In alta ordine de idei, astazi, desi aveam toate motivele sa plang, m-a cuprins asa o veselie de ma mir si eu ce mi-a venit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, macar n-am mai fost plouata.
Apropo, de cand cu primavara asta, a dat asa o iubire in firma noastra de nu stiu ce e cu noi. Avem deja doua colege gravidute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, facui rost de "farfuria cu model Carpaccio" din Thionville.
Voila: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Thionville/Carpaccio.jpg) Pare multa carne acolo, dar de abia am racait-o cu cutitul de pe farfurie. M-a apucat din nou foamea numa' de la efortul de a o desprinde de pe farfurie, ca era lipita precum marca de scrisoare. Acum o tai pe grup sa descarc poze cu antrenorul de step si cu cel de Pilates. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 07:50 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, pai tu comanzi carpaccio si te astepti la un steak? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie nu mi se pare nimic suspect la farfurie, e un aperitiv cum scrie la carte.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ma asteptam sa ma satur din atata lucru, la cat a costat dracovenia asta! Normal! Ca doar sunt pui de dac, trebe sa ma satur dintr-o portie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Gata! Am descarcat poze pe grup. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Astazi fuse ziua pozelor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cum sa te saturi dintr-un aperitiv, bre?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
De exemplu, in Constanta imi cumpar doar o salata la Marco Polo si e mai mult decat suficient. Mare, gustoasa si al naibii de satioasa.
Stai, sa caut o poza pentru exemplificare.... Gata! Am gasit: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1457.jpg) This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 09:07 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, eu am scris de Tantra la misto, in replica pt ca dr.Wise spunea de sotul ei si Kamasutra. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Apropo de barbati, acum se practica agatatul oferind carti de vizita? Ca e deja a patra pe care am primit-o astazi, in decursul unei perioade de timp relativ scurte. Fetelor (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) sa va reveniti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daca va imaginati cumva ca va merge bine vreun pic, va inselati. Aseara s-a terminat butelia, si azi dupa munca, trebuiea sa o schimb. Cu ajutorul banuitului. Si vine omu acasa, urca sa ia butelia, si constata ca nu gaseste cheia de la masina. De ce?? Pentru ca a uitat-o in contatct. Si era singura cheie. Si acum nu am butelie, fac, piure la plita, si o masina cu chei in contact, inchisa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool ah?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:53 AM |
|