![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bon soir!
Eu azi mi-am exersat engleza cu niste turci care s-au inscris la sala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine'i omu? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta de-l banuiti voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet o da cotita cu lectura cand angelu' intreba de om, nu de carte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doftoreaso, pai zi-mi mie care om normal mai mananca o portie de sarmale (sa zicem) dupa salatoaia aia. In general salatele, daca se iau solo, nu pe langa ceva, sunt considerate fel de mancare si au si dimensiunile corespunzatoare. kary, omu' ala pe care-l tine albi la secret. albi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam si eu ca o prind in sfarsit dar nimic domle!
Bre' Albi asa o dadeam si eu cotita ca tine si pana la urma am spus tot si ete ca mi'a mers bine si sa dea Domnu' sa mearga tot asa inainte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) 9 luni mai mai cum trece timpul... ps: eu sunt satula din juma' din farfuria aia...nu sariti ca am stomacul mic! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu in bulina ce-mi mai pun sperantele ca o fi o mancatoare la nivelul meu, vad ca-n rest numai pasarele pe aici. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, stai linistita, in cazul asta eu sunt pasare rapitoare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, fix acelasi diagnostic l-am avut si eu. Leziuni LSIL CIN 1 infectie HPV. Mie o zis intai sa-mi dea ceva tratament si daca nu trece sa fac si biopsie. Da o trecut dupa tratament si de 5 ani nu mai am nimic, rezultatele is foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Oana, multumesc de urarile pentru Sara! Doftorici, sa-ti povestesc cate platouri din alea a mancat Christine (o frantuzoaica) cand am iesit si noi la un restaurant pe Champs Elysees? Vreo 4 sau 5. Si eu ma chinuiam cu niste fasole verde abia fiarta, asta dupa ce nu mi-a placut salata ce-o comandasem. Kalua si eu mananc destul de mult, de regula. Acum ca alaptez mananc si mai mult. Si eu vreau sa stiu cine-i omu' lui Albi. Nu prea am cu ce sa ma laud. Programul meu e cam acelasi zilnic, dar nu ma plictisesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:30 AM |
|