![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Roxa ma bucur ca totul este ok, chiar iti simteam lipsa pe forum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu in nebunia mea satula de parul care tot crestea dar neincrezatoare in coafezele de pe aici m-am apucat sa citesc despre cum sa te tunzi singura (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Asa ca am bagat foarfeca si am taiat cu susta vreo 5 cm de par pe ici pe colo pe unde am crezut eu de cuviinta dar fara o forma. Sooo l-am spalat si uscat si culmea pentru prima oara in viata mea s-a aranjat fara sa bag peria rotunda si spuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt asa mandra de mine mai mai... Acum ma fugareste sora prin casa sa o tund si pe ea, cica asa cashto ca mine Coafeza scrie pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata doamnelor! Vai da ce curiozitate bantuie pe aici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E un om si el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum trebuie sa ne gandim cum spargem masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea sa mananc ceva, dar nu am gaz, asa ca.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma gandesc la masina, ca daca e cu inchidere centralizata si sparg usa de la sofer, se buleste inchiderea nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mmm cand o sa iesim din casa, o sa vedem ce se poate face... O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) !
Kary, vrem poze cu noua tunsoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am implinit 1000 de postari aici, pe Elady, impreuna cu voi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si va invit la un pahar de sampanie: (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/champagne_bottle_and_glasses.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ora asta sampanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne ametim asa de la pranz?! La cat mai multe posturi...
Sylvia eu o sa pun poze cand gasesc timp cu noua freza, dar nu'i mare branza coafura mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce e drept nu's la prima abatere de genul, am tuns'o si pe mama de vreo doua ori mai mai... Mai Albi normal ca e un om si el dar vrem si noi a sti ce om (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe de alta parte it respect discretia...Cand ai vrea tu ne vei spune si noua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La cat mai multe, Sylvia!
Eu am obosit de la cautat oferte, dupa ce-am decis ca anul asta de Paste vreau sa ma rasfat, nu sa ma indop. Am dat de un pachet tentant si astept lamuriri. Am o strangere de inima ca e in inima Ardealului si recent s-au trezit romanii si ungurii sa se ratzoie unii la altii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny las ca se exagereaza, eu ar trebui sa fi stat numa' casa la cata panarama a fost aici intre romani si italieni. Tu, sfatul meu, fa'ti vacanta unde simte inima ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, pe mine nici nu ma intereseaza cine e omu sincer, eu doar ma bucur ca nu e "ubu" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu m-am trezit meeeeeeeega bine dispusa, desi am dormit numai vreo 5 ore. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum optimista cum sunt astept sa apara ceva care sa imi strice buna dispozitie :lo: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, pe mine nici nu ma intereseaza cine e omu sincer, eu doar ma bucur ca nu e "ubu" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Subscriu!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angel, si nu ne spui si tu de ce te-ai trezit asa de bine-dispusa?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kary, am avut si eu cateva astfel de tentative. Ultima, chiar recenta. Ma duc la coafor, imi complimenteaza tipa parul bla bla si apoi ca e pacat sa il tund. In concluzie, imi ia doar din varfuri si il aranjeaza. Apoi acasa, a urmat runda a doua. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iote ca nu spun, fac si io pe secretoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca e in trend
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai tocmai tu Angel?! Cand noi eram convinse ca tu nu urmezi trendurile si turma, ci le creezi si impui pe ale tale proprii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:27 PM |
|