IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Feb 14 2009, 12:46 PM
Post #131

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Flori poate sa aiba, pentru obisnuitul tunel de flori la iesirea de la starea civila. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Florile se ofera apoi miresei.
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Feb 14 2009, 12:52 PM
Post #132

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Buna dimineata la amiaza!

la noi a fost aseara deschiderea de carnaval si asa a suflat vantul ca nici nu am stat pana la sfarsit; am timp pana pe 1 martie sa merg dar parca nu ma mai atrage ca la inceput, prea mare nebunie si aglomeratie si confeti aruncate in cap si spray-uri dintr-alea ce pateaza hainele... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ar cam trebui sa ma apuc si eu de treburi domestice dar ies cu cainele sa facem miscare; o zi frumoasa va doresc!

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 14 2009, 01:13 PM
Post #133

Musafir

Neatza
N am dormit bine , m am trezit mai obosita asta se intampla daca te ia somnul pe la 9 si tu de culci la 12, nu mai zic ca s plina de nervi din cauza asta ca si copii mici.
valentine s day nu ma da pe spate deloc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 14 2009, 01:14 PM
Post #134

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de narghilea, citisem mai demult un studiu, posibil sa il stiti informatia a fost preluata de mai toate agentiile de stiri si nu numai, despre cat de periculos este consumul de narghilea, care ia amploare dar efectele sunt foarte putin constientizate. Medicii spuneau ca daca tragi de 50 de ori din narghilea echivaleaza cu fumatul a 40 de tigari (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , pentru alta cantitate faceti cu regula de trei simpla. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu acum doar va pun in tema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2009, 01:22 PM
Post #135

Musafir

Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
janis
post Feb 14 2009, 01:27 PM
Post #136

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Buna dimineata va spun si eu.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 14 2009, 01:35 PM
Post #137

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata pe la pranz si de la mine.
Vorba unuia de la radio, sarutati-va cat mai mult si cat mai pasional, da' bine la stres (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Apai nici pe mine nu ma impresioneaza ziua de azi si eu am in program cumparaturi si poate ajungem si pana in parc.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 14 2009, 02:42 PM
Post #138

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si pe mine ma lasa rece ziua de azi. Am fost la birou pana la 1, am ajuns acasa, am gatit ceva la foc rapid si acum astept sa imi vina tipa care imi face masaj anticelulitic. Mr Szi nu e acasa, e la tara.

+Quote Post
Cleo
post Feb 14 2009, 03:44 PM
Post #139

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata si w-end placut sa aveti

aseara am vazut un episod din Grey's anatomy in care cineva (si nu spun cine) a fost operat de neurocysticercosis pe romaneste paraziti (viermi) in creier. Am sapat putin sa vad de unde pana unde si se pare ca din alimente (carne de porc de ex) contaminate. Cah x3!

+Quote Post
ELLA33
post Feb 14 2009, 04:05 PM
Post #140

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Cleo, esti prin zona? Am facut o boacana.....am postat aiurea si mi-am copiat proriul mesaj in acelasi mesaj, nu's cum am facut dar poti sterge, te rog, pentru ca eu nu ma pricep.

+Quote Post

174 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:49 AM