IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Mar 14 2009, 03:38 PM
Post #1301

Musafir

Bai binedispuselor (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) si secretoaselor, o sa vreti voi sa va spuna si scorpirescu ceva, dar nu va zice, na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Fanny, stai calma ... alea is numai povesti starnite de unii cu interese.

Albi, eu n-as da asa rapid la o parte si uitatul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A 3a ce sa bagi? Ca m-am pierdut in adiacente ... Te rog sa detaliezi sau sa reformulezi ultima fraza pana nu o fac eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Mar 14 2009, 03:42 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 14 2009, 03:49 PM
Post #1302

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Scorpi, dupa ce oi spus la Mafia ca ne-om (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , mi-e si frica sa te intreb!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 14 2009, 06:10 PM
Post #1303

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Al 3-lea rand de haine la masina maaiii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Bondarul e racit cobza si zace, lucru care nu ma deranjeaza f tare dat fiind faptul caa tocmai mi s-a facut o biopsie si nu am voie sa (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) cel putin o saptamana pana cand se elimina pansamentul sau ce mi-o fi pus doctorul acolo... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
A
Tre sa iesim sa spargem masina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si sa luam butelie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 14 2009, 06:28 PM
Post #1304

Musafir

Albi, inca n-ati spart masina? Cere sfatul doftoresei, care e dr. in spart usi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu m-am apucat de curatenie si mancare, si dupa cum se vede, am un spooor.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana una alta, mi-am ami pus de-o cafea (decaf de data asta, desi ma doare capul). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Doctore, vazut si eu pozele. Arati super (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) chiar si in echipamentul de gym. Ca in verde... nu mai spun. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 14 2009, 06:38 PM
Post #1305

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

QUOTE(Maàt @ Mar 14 2009, 03:14 PM) *
Eu aveam programare la dentist la ora 11:30. Si de ce nu m-as trezi eu la 12:34? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu de ce nu m-as fi trezit azi la 12, cand aveam programare la diagnostic corporal la 11? Si parca vad ca nici nu o sa mai ajung prea curand, ca urmatoarele saptamani nu o sa am timp sigur. Sau poate ca soarta o fi vrut sa ma salveze de la o depresie dupa ce mi-ar fi pronuntat doctorul sentinta. Macar am reusit sa imi fac abonament la aerobic. Am fost aseara, iar azi parca sunt teleghidata, am o febra musculara de numa, numa. Iar de luni am facut program: luni, miercuri si vineri aerobic, marti si joi alergat. Daca nici asta nu da rezultate, imi iau jucariile si ma las pagubasa.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 14 2009, 10:08 PM
Post #1306

Musafir

QUOTE(scorpirescu @ Mar 14 2009, 02:38 PM) *
Bai binedispuselor (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) si secretoaselor, o sa vreti voi sa va spuna si scorpirescu ceva, dar nu va zice, na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ce nu ne zice Scorpirescu mai mai ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Azi am umblat toata ziulica si sunt fericita ca am venit acasuca cu o pereche de sandale asa in ritm de vara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deja eu ma simt mult mai bine, poate datorita si a lui meu care probabil simtindu'mi dorul de evadare m'a surprins cu o propunere de o mini vacanta pe Lago di Como weekendul urmator (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Ma surprind din ce in ce mai mult magazinele din Italia de cosmetice, rimelul meu preferat l-am gasit azi cu 5 euro redus. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 14 2009, 11:06 PM
Post #1307

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cred ca e interesant sa ai un rimel preferat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Noi am fost oleaca pe afara, am vrut io la plimbare, am fost pe la colega care avea un oarecare chef la ea dar despre care nu a zis nimic, si acum am venit acasa, papam oleaca si ne bagam la somnic. Maine sper sa dorm pana la pranz cel putin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 14 2009, 11:21 PM
Post #1308

Musafir

Ciaoooo, frumoaselor!
Merci pentru laude, imi creste pipota de fericire! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Adevarul e ca sunt dr doar in spargeri. Data viitoare imi deschid si-un SRL. Daca GERALUX cere 150eur, eu ma multumesc doar cu 100eur x usa. Pai nu? Imi scot banii de tuns si vopsit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azi am fost plecata la Vianden, in nordul ducatului, am vizitat castelul de acolo. Arata ca-n povesti! Iar localitatea e situata undeva intr-o zona depresionara, inconjurata de paduri de brazi si pajisti verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzi. Ahhhhhh, o minunatie!
Ce mai, a venit primavara si arata mi-nu-nat pe meleagurile luxemburgheze! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sper sa nu se supere Di daca descarc o poza cu castelul de la Vianden aici... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Io-te:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Castelul%20Vianden/HPIM2798.jpg)
Si niste flori de primavara:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Castelul%20Vianden/HPIM2792.jpg)
Maine am alta sedinta foto in parcul de langa mine.
Azi, cand eram in trecere spre casa, am observat alte flori, pe langa ghiocei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
E o placere!
In fiecare saptamana rasar plante noi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 15 2009, 12:06 AM
Post #1309

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Salutare fetele,

doftoreaso ai ochi de artist (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Galbioarele in contrast cu uscaiunile, si ochiul de fereastra sunt mortale!!
Le pun pe desktop!
Sa nu mai zicem de Castel.

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2009, 12:25 AM
Post #1310

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(deedee29 @ Mar 14 2009, 06:38 PM) *
Ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu de ce nu m-as fi trezit azi la 12, cand aveam programare la diagnostic corporal la 11? Si parca vad ca nici nu o sa mai ajung prea curand, ca urmatoarele saptamani nu o sa am timp sigur. Sau poate ca soarta o fi vrut sa ma salveze de la o depresie dupa ce mi-ar fi pronuntat doctorul sentinta. Macar am reusit sa imi fac abonament la aerobic. Am fost aseara, iar azi parca sunt teleghidata, am o febra musculara de numa, numa. Iar de luni am facut program: luni, miercuri si vineri aerobic, marti si joi alergat. Daca nici asta nu da rezultate, imi iau jucariile si ma las pagubasa.

Ti-am spus eu ca avem multe in comun! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 06:09 AM