![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooooooooooooooo, merci!!!
Am facut cateva poze cu branduse, dar se descarcasera bateriile si au iesit aiurea. (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2857.jpg) Revin maine cu alte flori de primavara....dupa roua de dimineata. Astea sunt niste rate plictisite de viata...domle, eu tot mai visez la o reteta de "rata luxemburgheza pe varza": (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2781.jpg) Se vede clar ca lipseste adrenalina din viata lor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
hahahha, daca nu spuneai ca-s rate, credeam ca-s niste chestii de metal modelate in asfalt (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pana si ale noastre sunt mai tantose, mai zbora de ici pe colo Da, da, cu poza aia m-ai lovit, contrast intre nou, vechi si "fereastra" spre lumea cea noua! Eh, astenia de primavara isi spune si la mine cuvantul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neataaa!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza in sfarsit vine primavara mai inainte am fost si eu afara si e superb (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Ce mi plac pozele lui dr wise (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da.. si aici e superb afara.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vreti sa faceti o fapta buna si un om fericit va asteptam cu inscrieri la mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu am fost in plimbari pana acum. Am asistat la un meci de hokey pe iarba, am fost la colegi, si acum acasa sa fac ceva de papa pentru maine repede repede, ca dupa aia exista o invitatie la tiramisu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SI eu vreau sa fac gogosi, asa ca purced in cautarea unei retete de gogosi pe aici. Da din alea normala. O zi buna in continuare leadies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cum ati deschis masina pana la urma, Albi?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am spart portbagajul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum nu se mai deschide la cheie portabagajul, dar macar se deshide masina. Trebuie sa merg sa schimb yala. Au spart-o cu o surubelnita cred! Nu m-am implicat foarte mult! Am facut niste snitele, si nu mai pot de cald. Daca de pe acum au inceput caldurile insuportabile, eu ce ma fac la vara? Si de abia asteptam luna martie, ca e singura cu niste calduri relztiv rezonabile, pe care pot sa le suport si eu. Sau cel putin era. Azi au fost iar 24-25 de grade (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 06:08 AM |
|