![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
OOOo da ce dispozitie de zile mari doctore (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aseara am hotarat eu de capul meu asa, ca de acum, in fiecare weekend voi face tot posibilul sa vizitez cate ceva din zona. Doctore, cand mergi la Venetia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cat stai? Si io a chinui de o luna sa ajun si nu mai reusesc.. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bazi carissima, in tara asta-i mood-ul meu all time! Gagicile din birou imi duc dorul, fiindca n-are cine sa le binedispuna acum cu un "neataaaaaaaaaaaaaaaaa!" urlat din epicentrul plamanilor dimineata pe racoare.
La Venetia ajungem pe 20 mai la pranz si stam pana pe 25 mai inclusiv, plecarea tot in jurul pranzului. Cred ca 20, 24 si 25 vor fi zile libere. De ce, vrei sa ne intalnim acolo? Mi-ar face mare placere! Cred ca daca o sa-mi placa, vom programa si o vizita la Roma in toamna. Am inteles ca verile sunt insuportabile in Italia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da verile sunt crunte in Italia! E cald tare de tot si e atmosfera aproape imposibil de respirat! La mine in zona e oarecum mai bine, pentru ca sunt aproape de munte si se mai sinte aerul de acolo.
Pai o sa imi controlez agenda (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si fac tot posibilul sa ajung la Venetia cand esti aici! Poate o convingem si pe Kary sa dea o fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mda, si eu in tara eram mai mereu vesela. Si aici sunt, dar parca nu e acelasi lucru! A, fetelor vroiam sa va intreb ceva. Aveti idee dupa biopsie, cam cum se comporta... u know... Cam in cat timp se elimina pansamentul pe care mi l-a pus si in ce forma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Intrebare cretina stiu, dar sunt la prima biopsie, si sper sa fie si ultima... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost in august in Roma si tare mi-a placut. Era goala (romanii ce mai ramasesera pe-acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si nu mi s-a parut cumplit de sufocanta, peste tot dai de cismele din care poti sa-ti umpli sticla cu apa si sub care poti sa-ti bagi picioarele.
Cat e de frumoasa Venetia sau alte orase italiene, mie mi se par mici copii in comparatie cu Roma. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma doare capul de-mi trazneste! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) parc-as fi beata! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yes, apa din Roma este faiomoasa pentru cat este de buna! Si Venetia vorba Kaluai este mic copil pe langa Roma. La Roma stai ca un cascat tot timpul de cat te minunezi...Venezia este unica dar dupa o zi te cam plictisesti, avantaj insulele din jur care iti mai ocupa timpul si iti incanta privirea...
Doctore eu sunt la 30 minute de Venezia, in functie de cat va fi posibil mi-ar face mare placere sa stau la o sueta cu tine si Albi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
M-am uitat pe calendar si 24 pica intr-o duminica! Daca vreti, eu cred ca as putea sa vin! Doctore? Kary? Facem o intalnire la Venetia? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cine mai doreste cine mai pofteste?' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaaaaaaaaa!
Excelent! Pai eu sigur imi voi gasi timp pentru voi! Avem in program vizite in Venetia, Padova si Ferrara, plus imprejurimile. Vorbim atunci, mai aproape de perioada excursiei, OK? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: Certo, Bazi, perche no?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 16 2009, 12:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Yep! Eu imi organizez oricum o calatorie la Venetia weekendul ala, asa ca sa fiu in zona cu siguranta! Eu sunt la 3 ore de mers cu masina. Lejer, lejer! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore Ferrara ti'o recomand cu cea mai mare placere dar la Padova inafara de Biserica San Antonio si parcul/insulita Pratto della Valle nu prea ai ce vedea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sigur nu pot sa spun ca sunt prezenta la intalnire pentru ca nu stiu ce fac in mai, am o grama de planuri la activ in perioadele astea. Dar daca imi va fi posibil fi'ti sigure ca vreau sa ma intalnesc cu voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:19 PM |
|