IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Mar 16 2009, 01:03 PM
Post #1361

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Parcul asta...Pratto della Valle e cumva unu cu niste apa in mijloc? Adica niste fantani arteziene din astea? Cred ca l-am vazut si eu, dar nu garantez! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si eu am vara asta o groaza de treaba. Vine Oiseau si pasarica trebuie plimbata nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 01:22 PM
Post #1362

Musafir

E asta:

Prato della Valle

Este cea mai pare piata din Padova si Italia si se afla pe Insula Memmia...inconjurata de 78 de statui ( trebuia sa aiba 88)

+Quote Post
albinuza
post Mar 16 2009, 01:29 PM
Post #1363

V.I.P.

Yep! El e! Am fost acolo! Impresionant!

+Quote Post
bulina
post Mar 16 2009, 02:03 PM
Post #1364

Musafir

hop si io in asta dimineata de luni, tocmai am admirat un rasarit inrosit pe rug si in cafeaua de langa imi este speranta sa ma si trezesc.
Va doresc o saptamana fantabuloasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - a mea e cam aglomerata dar mai bine ca e asa...

La Roma vreau si io, e pe lista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tot o combin eu pana la urma!

PS pour doctoress la neuve: m-am gandit intens la tine sambata ca am avut in program o clatire (inmuiere de-a dreptul) de retina din seria: nalti ca brazii, frumusei, fuge sangele prin ei (pentru premiante desigur) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 02:13 PM
Post #1365

Musafir

am patit ceva ce nu am mai patit in veci amin.
Am atipit in scaunul de la birou :|

Cred ca raceala care ma ia o sa fie una foarte crunta.

+Quote Post
rozy
post Mar 16 2009, 02:29 PM
Post #1366

Musafir

Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu atipesc in maxi taxi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Doctore, speram ca te duci mai prin august si te prind si eu pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 02:32 PM
Post #1367

Musafir

Si colac peste pupaza apoi am iesit la tigara si in loc de bricheta mi-am luat un mini spray (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu in mod normal nu atipesc nicaieri niciodata, abia adorm si in pat :|

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 02:41 PM
Post #1368

Musafir

Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E clar ca te'a ajuns oboseala, plus raceala ai grija. Corpul mai ales cand e bolnav devine mult mai sensibil. Pune mana si odihneste'te mai mult...

Eu adorm oriunde, mai greu e uneori acasa cand ma foiesc de colo colo. Dar in rest as fi in stare sa atipesc in masina, in tren, pe o banca in parc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 16 2009, 03:09 PM
Post #1369

V.I.P.

Si eu la fel! Dorm din orice pozitie, oriunde. Eu sunt veterana in adormitul la birou. Adormeam si la pregatire la mate, cu pixul in mana, cu profa langa mine.. Da' adormeam cu ochii deschisi! Si scriam in continaure, dar evident ca nu ceea ce trebuia. Faceam niste linii pierdute si cerculete... si ma trezea profa cand vedea ca nu mai scriu ce trebuia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca si acum mai am un pic si adorm. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Au bagat banii!! Shopping tonight!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 16 2009, 03:12 PM
Post #1370

Musafir

Hehe si mie mi se intampla la ore sa raman cu ochii fixati undeva si pixu sa mearga pe hartie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand mi-e somn, am senzatia ca mi se duc ochii crucis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper sa fie doar in imaginatia mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Aaa, plus ca daca pun capul pe banca sa dorm, mai tresar din cand in cand si atrag privirile normal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 16 2009, 03:13 PM

+Quote Post

174 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 06:10 PM