![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu adorm si-n timp ce vorbesc! oiseau stieeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine raman memorabile orele de franceza din generala. Eram atat de convinsa de mine ca stiu tot ca ma pierdeam in vise si atipeam... Dar la fiecare ''ça va'' al profesoarei tresaream ca arsa si ridicata in piciore tipam: oui madame!!! Asta pentru ca ma chiama Sava si credeam ca ma atentioneaza pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vreti sa va imaginati in ce stil radea toata clasa...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mentioneaza, fata, ca se intampla noaptea cand esti intinsa in pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by rozy: Mar 16 2009, 03:30 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Kary, esti nebuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ras ca apucata, ma intreaba colegii ce e cu mine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu numai cand sunt in pat oiseau! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am dat seama ca nu e doar o durere de cap. E migrena. Ma doare capul, ma supara zgomotele si lumina si-mi vine si sa vomit. Shit! Am crezut ca am scapat de migrenele premenstruale.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
meseriasa erai de mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine e greu cu adormitu, norocoaselor |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu radeti ca eu intram in pamant de rusine. Dar culmea continuam sa fac la fel... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Diana nu ar putea fi si o sinuzita? Mama mai are dureri din astea de cap, mai ales primavara si ea are sinuzita... |
|
|
![]()
|
|
Eu am adormit odata cu berea in mana(nu eram betivita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), bere pe care evident am varsat-o in pat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa nu mi se intample si cu tigara, ca e grav- Berea se usuca, da focul nu stiu daca se stinge asa usor! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 03:06 AM |
|