![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Cleo, ce "buna dimineata" ne-ai dat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi avem un copil in plus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (a venit la sleep over) si s-au culcat la 11:00 si s-au trezit la 6:50. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Inca nu stiu ce program avem azi, in afara de smotru si mancare. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, aseara am vazut si eu acelasi episod si aveam de gand sa caut sa vad cum se poate intampla asta. Mi-a sosit explicatia prin tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet, fumez narghilea o data la cateva luni. Nu stiu sincer cum poate echivala cu atatea tigari pentru ca tutunul narghilelei are foarte putina nicotina. In orice caz, me likes it. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo, esti prin zona? Am facut o boacana.....am postat aiurea si mi-am copiat proriul mesaj in acelasi mesaj, nu's cum am facut dar poti sterge, te rog, pentru ca eu nu ma pricep. Ella unde? ori mi-a luat-o vreuna din fete inainte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scuzati va rog, dar asa-i, v-am tras-o! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) anyway cu sperieti faza! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am vazut si eu ultimul episod Grey's Anatomy, m-a ingrozit imaginea cu viermisorii alea care inotau prin apa...
Noi avem narghilea in casa, si fumam de cateva ori pe luna, nu stiam ca e atat de periculos, si eu la fel ca si Lexie stiam ca este mai putin toxica decat tigarile, va trebui sa ma documentez:). De Sf. Valentin a plecat prietenul meu frumusel la Paris (sa-si rezolve niste treburi), si pe mine nu m-a luat ca am examen saptamana viitoare, asa ca azi dimineata l-am dus la aeroport, si acum is singurica acasa si invat... Mi-ar prinde bine si mie un masaj (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cleo a reusit sa-mi anuleze pofta de carne de porc pentru vreo luna asa.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merci, Cleo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si in carnea congelata necorespunzator (peste -18 °C) de la anumite soiuri de peste supravietuiesc oua de paraziti periculosi, care nu se distrug nici prin gatire, sau mai rau, cand pestii nu mai sufera prelucrare termica (sushi de ex.) Pun si eu niste info: Prepararea alimentelor pana cand miezul atinge sau depaseste 75°C asigura distrugerea bacteriilor/parazitilor. Si temperaturi mai mici de 75°C sunt acceptabile daca TEMPERATURA MIEZULUI se mentine pentru o anumita perioada de timp, dupa cum urmeaza: • 60°C pentru minim 45 de minute • 65°C pentru minim 10 de minute • 70°C pentru minim 2 de minute Eu iar am primit un cozonac, un curcan de tara, niste sarmalute (de la fosta socrela). Eh, m-ar mai vrea ea acuma, da' nu se mai poate. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sint o dralagasa dis-de dimineata dupa cum ati putut lesne observa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ei! carnea aia infestata trebuie totusi cautata bine ca in magazine respectabile sper totusi ca nu exista asa ceva, altfel devin vegetariana ACUM. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Trebuie avut grija si la restaurantele in care mancam, la modul de servire/manipulare al alimentekor ready-to-eat , ca degeaba le preparam dupa toate regulile HACCP daca le contaminam dupa-aia de la carnea cruda, samd .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaa, acum e clar ca nu mai manac prea curand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Fetele, trebuie sa va spun ca sunt vanata...la propriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a masat tanti asta de m-a nenorocit. Plus ca m-a curatat si de bani, ca am luat de la ea o "minune" de crema anticelulitica la 1 milion jumate plus 350 masajul. Si data viitoare imi aduce un suc de rubarba, cica e anticelulitic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tot un milion jumate si ala. Deci, am picioarele negre. Si abia pot sa stau jos, ca ma doare ca dracu. Ma consolez insa cu ideea ca la vara voi arata mai bine in costum de baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LE: eu tot home alone. Si am desfacut singura sticla de vin pe care o luasem sa o beau cu mr Szi. M-am saturat sa il tot astept si sa ma invart pe langa sticla. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am pielea tare sensibila, dar nu mi-a facut nicio vanataie maseuza, in perioada cand imi venea la domiciliu. Si framanta la mine ca la cozonaci. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu stiam ca voi face vanatai. Eu fac vanataie si cand ma lovesc de o perna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La cum m-a framantat, ma mir ca nu sunt neagra pana in varful nasului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, e amuzant, ca tipa are vreo 100 de kile. Si eu sunt mai mignona asa, daca vedeati scena ati fi crezut ca vrea sa ma omoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:07 AM |
|