IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 139 140 141 142 143 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Mar 17 2009, 12:31 AM
Post #1401

Musafir

Da da creca tu vrei sa'l gasesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau te'a gasit el pe tine...

Sweet da' tu ce patisi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2009, 12:32 AM
Post #1402

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce invizibiloase si misterioase companioane de nesomn am! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Las-o Kary ca nimica nu ne zice...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 17 2009, 12:32 AM
Post #1403

Musafir

Beau si eu de inima albastra...daca-i vin rosu sec.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stiu, si saraca, si gingasa.
Deede, eu sunt moarta dupa step aerobic! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fred, pustiul care-i in poza cu mine pe grup, e instructorul meu de aerobic. E plin de muschiuleti frumosi, iar el e un finut si jumatate, dar nu-i ajunge nici la degetul mic lui SS Oberfuhrer Andra, instructorul de aerobic de acasa. Ea e spirt!
Apropos de spirt, ce bem in seara asta?
PS: mie mi-e pofta de tuica de pruna sau palinca cu sunca d-aia ardeleneasca, afumata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...Si de niste cantece tiganesti de inima albastra...mama ei de viata! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 17 2009, 12:35 AM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 12:35 AM
Post #1404

Musafir

Tocmai tu vorbesti Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2009, 12:38 AM
Post #1405

V.I.P.

Eu?!? Sunt lizibila ca o carte deschisa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 17 2009, 12:38 AM
Post #1406

Musafir

DA da....io voua vi-as zice, da nu zic numa asa sa nu afle Sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca nici ea nu ne zice nimic

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 12:44 AM
Post #1407

Musafir

Sweet lizibila o sa fii cand vii cu o poza pe grup, nu te uit ca la intalnirea eLady la Bucuresti ai fost dar cu o poza nu ne'ai fericit si pe noi astea din provincie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Angel, tu l'ho dirai a me quando verrai a chiedermi lezioni d'italiano (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2009, 12:44 AM
Post #1408

Musafir

Hai ca-i interesant la bar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu imi comand o cinzeaca si-ascut urechile.

Apropo de tuica sau palinca: acum vreo saptamana intru in buda de la serviciu si ma trazneste o putoare de tuica de-aia proasta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bodoganesc eu in sinea mea ca cine naiba o fi intrat cu pocket flaskul acolo si si-o fi facut damblaua. A doua zi aceeasi putoare. Au cumparat astia un spray nou de buda cu nu stiu ce miresme de ocean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de fapt. Puuuute de-ti ia nasul!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 12:46 AM
Post #1409

Musafir

Pai Kalua spray de buda cu miros de buda, corect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2009, 12:51 AM
Post #1410

V.I.P.

Pai Kary ma intalnesc si cu tine cand vii la Buc.! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
As bea si eu ceva, dar nu am nimic, doar tigari ca mereu ieseam in oras si uitam sa mi le iau si am vreo 3 pachete aproape pline. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nu ma ating de obicei de ele decat cand ma plictisesc in oras! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 139 140 141 142 143 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 02:43 PM