![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary "Si , claro" e tot ce stiu sa zic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet....hai, ne lasi cu abureala? Pentru tine scrisese Peter Andre melodia aia de pe vremuri, recunoaste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mysterious girl? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce abureala, bre?? Hai povesteste-ne tu si apoi promit ca raspund si eu la ce vreti voi. Fair enough?! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neah....i'm playing hard to get (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai intai poza pe grup si apoi povestesc io ce vrei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fair enough? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) girlies, betivelor!
io nu ascut nimic dar citesc daca vine vorba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) misto spray kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doctoressa hai la cleo ca are palinca de Harghita si de data asta chiar tata a facut-o a pus si sambure de pruna, ce mai o nebunie zice lumea ca io nu pun gura pe asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma ametesc instantaneu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neah....i'm playing hard to get (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai intai poza pe grup si apoi povestesc io ce vrei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fair enough? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neah, daca nu cunosc miza, nu e fair. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si apoi merele cu merele, perele cu perele - imaginile cu imaginile si lecura cu lectura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, e 'si, certo certo' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu ai vazut cam multe telenovele.
Nu conteaza. scorpirescu gosta de voce. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (portuguese that is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Scorpi, te dai poliglot? Natürlich. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolica, multam fain, dar daca n-ai slanina d-aia afumata, ntzzzzzz! Nu poci sa beau pe stomacul gol. Pita si slanina afumata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asta-i pohta amu.
O tai la nanic. Noapte buna, dragutelor! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cu ceapa, doctore. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La prietena mea, de cate ori se puneau mese sofisticate, mancam pana nu mai puteam, si la urma, scotea slaninuta cu ceapa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu va spun cum ne aruncam pe ea, zici ca nu mancaseram nimic de 3 zile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar asa slanina buna ca a ei n-am mancat si cred ca nici nu voi mai manca vreodata in alta parte. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cleo, la cat mai multi ani fericiti in firma, daca te simti bine acolo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 17 2009, 01:52 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b6ceX2inFtU&hl=en&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b6ceX2inFtU&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
A inceput batalia pentru Ayan 2009-03-16 Fara mila, cu un singur scop. CopilulL. Pentru asta se cearta, public, Mihaela Radulescu si fostul ei sot. Fiecare cu strategia lui. Mihaela isi scoate coltii in presa si la televizor. Elan Schwartzenberg se duce glont in instanta si cere custodia copilului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 12:27 PM |
|