![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Care cum vrea lectii de italiana eu sunt aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu stiu italiana de cand aveam vreo 12 ani. Dar accentul de romanca nu o sa mi'l pierd neam, nu vreau! Germana am facut 2 ani in liceu dar tin minte doar sa numar pana la 99. Rusa am facut in generala vreo 3 ani dar tin minte 5 cuvinte. Engleza a trebuit sa o invat la foc rapid dar sunt ok. Franceza am iubit'o dar pacat ca nu o pot exersa. Spaniola este pasiunea a lui meu si datorita lui am habar de cate ceva. Mi-as dori foarte mult sa invat portugheza, mi se face pielea de gaina cand aud cate un brazilian vorbind (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tu Angel patesti cu italiana ca mine cu spaniola, inteleg ce mi se vorbeste in spaniola dar cand tre' sa ma exprim eu e vai si amar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In alta ordine de idei: oggi e martedi e il sole splende (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
as avea chef sa merg la plaja! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
martedi azi?? Io iar sunt nebuna, puteam sa jur ca e miercuri. Sunt vai si amar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi il sole splende iar s-a ascuns dupa nori. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mie mi se pare franceza eleganta de tot, italiana frumoasa si melodioasa. Spaniola e stuchita, nu mi se pare ca suna bine la ureche absolut deloc, iar portugheza mi se pare mai naspa decat tiganeasca. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
As deschide un topic cu "sa invatam italiana" dar nu stiu cum se zice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca spaniola avem engleza avem, franceza, greaca, pana si japoneza parca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Impariamo italiano...penso....
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Vai, ce mult ati mai ciripit, se vede ca vine primavara! Ma duc la treaba. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu pricep bine italiana, o si vorbesc cat de cat. Oricum, ma descurc. In Italia eu am fost mediatorul lingvistic.
La noi ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieri noapte a venit sora mea din Grecia. Sta doar doua saptamani. Asa frumos vorbeste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mai ca m-as apuca si eu de greaca. Teo, sora ta sta in Grecia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In ce oras? V-am facut topic de macaronara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Impara l'italiano online |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, frumoaselor!!!!
Alta zi superba de primavara aici: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2907.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ieri n-am avut timp de flori, dar azi, dupa sport, e musai sa-mi aranjez balconul: il pun pe amore sa frece bine gresia, s-o spele, si scoatem masuta si scaunele pt cafeaua de dimineata. Cred c-o sa cumpar si niste bulbi de zambile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dupa care prestez la bibilit coltul cu flori. Aaaaaaaaaaa, azi ne etalam cunostiintele de limba italiana la cafea?....va bene.... Eu stiu doar cateva cuvinte, dar sunt "de baza": te voglio bene sau tanto bene...depinde... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ti amo mi manchi io sto benissimo sau cosi e cosi come stai? sau come state? mannaggia! (asta cica-i injuratura mai elevata.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) etc...etc.... Ieri am cumparat biletele de autocar si avion. Gata! Kary si Bazi, pregatiti-va de o gelata, un cappuccino si un shopping inrait la Venetia, sau in imprejurimi. Va aduc cioco luxemburgheza, sau sunteti la dieta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS:...si un vin bun luxemburghez? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) rosu, sau alb? This post has been edited by dr_wise: Mar 17 2009, 11:58 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:45 AM |
|