![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Lasa, Angel, nu mai sari asa, ca stim noi ca esti fan Mihaela. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oricum, chiar si asa, cu bunele si cu relele ei, tot mai e mai bine pentru copil sa-i fie incredintat mamei . Nu stiu ce succes o sa aiba Elan in instanta, cu tot cu milioanele lui. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao ragazze
Ca sa pastrez tema zilei si oricum mie imi place italiana din frageda pruncie si muzica italiana si mai si. O consider cea mai muzicala limba. Kalua, serialul acela brazilian de acu 25 ani cred ca era Bulevardul Paulista (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si cica este oarece diferenta intre portugheza din Brazilia si cea de Portugalia (asa mi s-a spus ca io nu cred ca as putea face vreo diferenta- tabula rasa ma aflu in aceasta arie de vorbire) Aici s-au anuntat pt azi 15 grade la pranz si io sunt muta de admiratie, este a patra zi consecutiva insorita. Cu cafea la bord ma retrag in depou la munci ... Angelita eu nu stiu subiectul cu copilul dar ceea ce spui acolo este perfect adevarat...Si-n cort o sa fie fericit daca are langa el 2 oameni care sunt in unison.... BTW vezi ca acusi te scot la sosea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by bulina: Mar 17 2009, 02:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
'Neatza ! M-a impresionat clipul pus de Diana, cu interviul luat lui Elan. Chiar asa, de ce sa tina copilul in hotel cand ea are bine merci o vila , daca n-o face decat pentru ca asa a consiliat-o avocatul ? Bun, sa zicem ca are propria strategie, dar asta n-ar trebui sa-l afecteze pe copil, parerea mea..... Doctore, ai un barbat de milioane (sau mai degraba tu esti de milioane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) daca reusesti sa-l convingi sa spele gresia. Diana, intrebare intrebatoare: Ai participat in '86 la faza nationala a olimpiadei de romana ? Kisss you, girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) and have a nice day, sau una buona giornata. E bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Nope, in 86 am ratat-o la 9 sutimi. A plecat cineva de la LVA. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Scuze, am recalculat, in '87.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia astept bulino (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In ceea ce o priveste Raduleasca, daca va aduceti aminte cind s-a spus la bar ca vrea sa divorteze , io am zis ca si-a gasit pe altu....
QUOTE Maàt Sep 17 2008, 11:48 AM Iar? De ce nu ma mira? Asta cu ce i-a mai gresit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Punem pariu ca a gasit unul mai bastan?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai ca am crezut ca a gasit pe altu cu mai multi bani, nu mai tinerel... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di' da tu ai facut scoala la Galati? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nope, la Tecuci. Pentru olimpiada era intii faza pe oras, apoi pe judet, apoi pe tara.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact, Bulina, Bulevardul Paulista. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru mine portugheza tot cah ramane, indiferent ca-i de Brazilia sau cea europeana.
sylvia, sa stii ca nu-i neaparat ca unui copil sa-i mearga bine daca ramane cu mama sa dupa un divort. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ai dreptate, Kalua, nu se aplica in toate cazurile, dar cred ca Mihaela, desi nu-i preferata mea, nu-i totusi o mama atat de rea incat sa-i fie luat copilul .
Diana, cand erai tu in a 7-a sau a 8-a. Mi-amintesc de o tipa din lotul nostru pe care o chema tot Diana, frumusica foc, dar bruneta, si daca tin bine minte parca era din Tecuci. Tot sper ca esti tu aceea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 06:51 AM |
|