IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
sylvia_31
post Mar 17 2009, 02:01 PM
Post #1451

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Lasa, Angel, nu mai sari asa, ca stim noi ca esti fan Mihaela. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oricum, chiar si asa, cu bunele si cu relele ei, tot mai e mai bine pentru copil sa-i fie incredintat mamei . Nu stiu ce succes o sa aiba Elan in instanta, cu tot cu milioanele lui.
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Mar 17 2009, 02:04 PM
Post #1452

Musafir

Ciao ragazze

Ca sa pastrez tema zilei si oricum mie imi place italiana din frageda pruncie si muzica italiana si mai si. O consider cea mai muzicala limba.
Kalua, serialul acela brazilian de acu 25 ani cred ca era Bulevardul Paulista (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si cica este oarece diferenta intre portugheza din Brazilia si cea de Portugalia (asa mi s-a spus ca io nu cred ca as putea face vreo diferenta- tabula rasa ma aflu in aceasta arie de vorbire)
Aici s-au anuntat pt azi 15 grade la pranz si io sunt muta de admiratie, este a patra zi consecutiva insorita.
Cu cafea la bord ma retrag in depou la munci ...

Angelita eu nu stiu subiectul cu copilul dar ceea ce spui acolo este perfect adevarat...Si-n cort o sa fie fericit daca are langa el 2 oameni care sunt in unison.... BTW vezi ca acusi te scot la sosea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by bulina: Mar 17 2009, 02:41 PM

+Quote Post
Diana.
post Mar 17 2009, 02:07 PM
Post #1453

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(sylvia_31 @ Mar 17 2009, 01:43 PM) *
'Neatza !
M-a impresionat clipul pus de Diana, cu interviul luat lui Elan.
Chiar asa, de ce sa tina copilul in hotel cand ea are bine merci o vila , daca n-o face decat pentru ca asa a consiliat-o avocatul ?
Bun, sa zicem ca are propria strategie, dar asta n-ar trebui sa-l afecteze pe copil, parerea mea.....

Doctore, ai un barbat de milioane (sau mai degraba tu esti de milioane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) daca reusesti sa-l convingi sa spele gresia.

Diana, intrebare intrebatoare: Ai participat in '86 la faza nationala a olimpiadei de romana ?

Kisss you, girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) and have a nice day, sau una buona giornata. E bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

Nope, in 86 am ratat-o la 9 sutimi. A plecat cineva de la LVA.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 17 2009, 02:10 PM
Post #1454

Incurabil

Scuze, am recalculat, in '87.

+Quote Post
angeldust
post Mar 17 2009, 02:11 PM
Post #1455

Musafir

Abia astept bulino (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 17 2009, 02:15 PM
Post #1456

Fondator eLady.ro

In ceea ce o priveste Raduleasca, daca va aduceti aminte cind s-a spus la bar ca vrea sa divorteze , io am zis ca si-a gasit pe altu....
Maàt
Sep 17 2008, 11:48 AM
Iar? De ce nu ma mira? Asta cu ce i-a mai gresit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Punem pariu ca a gasit unul mai bastan?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Numai ca am crezut ca a gasit pe altu cu mai multi bani, nu mai tinerel... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 02:17 PM
Post #1457

Musafir

Di' da tu ai facut scoala la Galati? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 17 2009, 02:25 PM
Post #1458

Fondator eLady.ro

Nope, la Tecuci. Pentru olimpiada era intii faza pe oras, apoi pe judet, apoi pe tara.

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2009, 02:32 PM
Post #1459

Musafir

Exact, Bulina, Bulevardul Paulista. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru mine portugheza tot cah ramane, indiferent ca-i de Brazilia sau cea europeana.

sylvia, sa stii ca nu-i neaparat ca unui copil sa-i mearga bine daca ramane cu mama sa dupa un divort. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 17 2009, 02:40 PM
Post #1460

Incurabil

Ai dreptate, Kalua, nu se aplica in toate cazurile, dar cred ca Mihaela, desi nu-i preferata mea, nu-i totusi o mama atat de rea incat sa-i fie luat copilul .

Diana, cand erai tu in a 7-a sau a 8-a. Mi-amintesc de o tipa din lotul nostru pe care o chema tot Diana, frumusica foc, dar bruneta, si daca tin bine minte parca era din Tecuci. Tot sper ca esti tu aceea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post

174 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 06:51 AM