IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
blekytza
post Mar 17 2009, 02:50 PM
Post #1461

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Eu stau si ma gandesc: oare ce surpriza ma asteapta astazi cand ajung acasa?
Sa nu va ganditi ca e vreo ocazie speciala, nu; doar ca in fiecare zi de luni Bambi se plictiseste singura dupa un week-end in familie si se pune la treaba: ieri a carat toata ceapa si tot usturoiul (din ladita de plastic pe care o am in bucatarie) prin toata casa, pe terasa, pana si pe patul din dormitor. Peste tot am avut numai coji si era un miros... si boticul ei mirosea numai a ceapa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar ea era tare mandra de isprava!

am inceput saptamana cu aspiratorul in mana si ma gandesc ca asa voi continua si astazi dar nu prea vad ce am mai putea "lucra" fetita asta a mea...
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Mar 17 2009, 02:54 PM
Post #1462

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies,

saru`mana pesca
doctoressa ma trateaza cu indiferentza daca n-am slanina pe masa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

eu fac parte din gasca cu no-no portugheza desi cel mai bun prieten al meu la munca e un portughez, frumos de sta ceasu' (sa nu va dati coate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) . Spaniola sper c-am s-o invat intr-o buna zi

s-aveti o zi/seara faina

+Quote Post
pescarush
post Mar 17 2009, 02:55 PM
Post #1463

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 17 2009, 05:55 AM) *
Ieri n-am avut timp de flori, dar azi, dupa sport, e musai sa-mi aranjez balconul: il pun pe amore sa frece bine gresia, s-o spele, si scoatem masuta si scaunele pt cafeaua de dimineata.
Cred c-o sa cumpar si niste bulbi de zambile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dupa care prestez la bibilit coltul cu flori.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctore, asa ocupata ai fost ca n-ai avut timp sa-l pui pe amore la treaba?
ce frumos e la voi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
despre Mihaela, ce sa spun? mie nu-mi place deloc femeia aia, dar din cate am vazut pana acum, amandoi traumatizeaza copilul ala.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 03:12 PM
Post #1464

Musafir

Blecky (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa'i si tu in fiecare luni dimineata jucarele noi, oase speciale de rontait,etc...

+Quote Post
Diana.
post Mar 17 2009, 03:14 PM
Post #1465

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu la ce a spus Kary. In plus, poti sa ii lasi un radio deschis. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2009, 03:19 PM
Post #1466

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sincer mie mi se pare de foarte prost gust faptul ca toata presa si nu numai cea tabloida le comenteaza povestea. E o problema personala si asa ar trebui sa ramana. Doar ei stiu toate detaliile care ii includ si daca nu stii toate datele problemei, nu cred ca ai dreptul sa opinezi...Trebuie sa supravietuiasca si presa cumva.

+Quote Post
blekytza
post Mar 17 2009, 05:22 PM
Post #1467

Incurabil

Eu ii las de toate sa roada si sa se joace dar ea este foooarte inventiva, acum am gasit numai puf alb peste tot, a macelarit o jucarie de plus....ii fac si o poza asa ca ...amintire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 05:37 PM
Post #1468

Musafir

Pai Blecky, este de recomandat sa'i lasi jucarele noi. Care sa'i atraga atentia. Ca nah daca ii lasi jucarii de care este deja plictisit gaseste ea alte noutati prin lucrurile tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Catelusa fostului, de suparare ca nu am lasat'o odata sa doarma in pat cu mine mi'a rontait toata noaptea cablul de la uscatorul de par pe care stia ea prea bine ca'l ador (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
blekytza
post Mar 17 2009, 05:40 PM
Post #1469

Incurabil

pai nu ii iau noi tot timpul, are deja prea multe si i le dau pe rand, in fiecare saptamana le dau prin rotatie si tot asa ...

+Quote Post
Cleo
post Mar 17 2009, 06:25 PM
Post #1470

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Noi am stat o vreme in casa cu un var insa 2 apartemente lipite si aveam usa de trecere. Am vrut sa dau pisoiul (semi-maidanez, semi-de-casa )afara intr-o zi pt ca plecam pe-afara insa mi-au spus sa-l las ca-l dau ei cand pleaca si-au uitat. Si el sireacu a avut nevoi urgente si n-a gasit alt loc decat in casa si nu oriunde le-a pus o placinta fix in mijlocul patului.

+Quote Post

174 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 06:52 AM