![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, Pescarush, nu fusei prea ocupata, in schimb a fost o vreme super frumoasa ieri dupa-amiaza dupa ora de franceza, asa ca, dupa ce am aterizat in Luxembourg, am mers pe jos de la gara pana la Ambasada Romaniei, unde m-am intalnit cu Dna Consul. O doamna tinerica, frumoasa si deosebit de amabila, s-o pui pe rana, nu altceva. Am rugat-o sa ma ajute cu documentele necesare pt actiunea de succesiune (a murit tata in decembrie, eu nu pot veni acasa pana in iulie si e musai sa-l imputernicesc pe fiu-meu, ca sa ma reprezinte la notar) si a rezolvat problema in aceeasi zi.
Am stat la taclale 1 ora cred, apoi am mers pe jos pana la posta si am trimis documentele in tara recomandate. De la posta iar pe jos intr-un picior precum iepurasii, de incantare, din cauza soarelui, pana acasa. Iar acasa am prestat la "calamari farciti" si, intre timp, am crailit pe net. So....busy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar in privinta lui amore puro, nu stiu daca-i de milioane, poate de milioane de coshometzi (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , fiindca ieri m-a enervat asa de tare incat am amenintat ca plec in dimineata asta acasa. S-a simtit cu musca pe caciula si am exploatat momentul la maxim. Stiu, sunt escroaca sentimentala, dar merita. Astazi are program de frecat gresia (s-a oferit voluntar, chiar a insistat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), iar eu am luat mutra aia de suparata, dar "treaca de la mine...hai, sa-i mai dau o sansa".... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa ca-l las sa actioneze, dar il premiez cu niste snitele de milioane si un pahar cu vin (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) . Cleo, cum sa fiu eu indiferenta cu tine?!!! Uite, daca vrei, bem palinca pe stomacul gol, de dragul tau. Dar anunta pe careva sa ne "colecteze' din primul sant in care picam. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai ca-s draguti cand ii mustra constiinta si noi releeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
unde sa mai plecati? va sechestrez de bunavoie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adica tu crezi ca nu gasesc eu niste ceapa, vreo slanina sau ceva de-ale gurii prin beci?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mai avem nevoie de un om si un povestitor la mafie. Nu se baga nimeni? Se va juca numai seara, deci poate una din fetele de peste ocean care vrea sa incerce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, am vazut mesajul tau tarziu. Mii de scuze! A fost sotul meu la laptopul meu seara asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Na ca m-a prins noaptea la calculator.
Ce face mafia din oameni cinstiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noapte buna! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma duc si eu la culcare, maine trebuie sa ma scol la 5 si-un sfert (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , copilul trebuie sa semneze condica la biserica la 6!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna Teo, noapte buna Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara! Probabil va intrebati ce caut la orele astea pe la bar, dar n-am rezistat sa nu dau o tura sa va salut. Mi-a luat aproape o ora sa citesc tot ce-ati mai scris.
La limbi straine eu sunt indragostita de franceza, engleza o vorbesc si spaniola mai indrug. Intr-adevar e o mare diferenta intre portugheza si braziliana. Stiu de la vara-mea, care a studiat ceva pana s-a obisnuit cu portugheza braziliana. Bleky, haioasa Bambi a ta. De Mihaela nu prea stiu ce sa zic. Probabil adevarul e pe undeva pe la mijloc. Presa trebuie sa mai castige si ea ceva, ca si asa in ultima vreme e criza in acest domeniu, asa ca stipuleaza orice care face senzatie. Carmen, ce bine c-ai rezolvat. Omu' meu nici acum n-a rezolvat-o cu buletinu', ca trebuia o declaratie de luare in spatiu autentificata de un notar cu apostila de la Haga si aceasta chestie o are doar guvernatorul Pennsylvaniei. Sara a fost ceva mai bine azi. Sa speram ca n-o tin mult colicii astia. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa ma bucur sa te vad prin preajma (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) tie de la Mafia ti se trage, nu? Ce-as mai vrea sa joc si eu, dar nu prea am cum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 04:29 AM |
|