![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
si eu ma bucur ca te vad pe la bar Roxi , dar cel mai tare ma bucur ca in seara asta am vazut-o pe micuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
De chestia asta cu apostila si eu ma lovesc mereu, acum trebuie sa trimit certificatul de casatorie la Columbia (capitala) sa imi puna apostila pe el ca numai asa il pot inregistra in Romania. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru tine si printesa!
Trebuie sa va arat si voua poza pe care am gasit-o cu Scorpirescu mic, incarcat cu bijuterii. Nu e mortala?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa am aflat ca isi facea de cap si o amagea pe fiica mea, Albina, printesa Borcaneziei.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/radiusimages/rds099/rds099358.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, ce te-ai impopotonat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' iti sta bine. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa, asa, hai ca eu vin cu galeria, fa pe scorpia, ca asa invata sa te aprecieze. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Valabil pentru majoritatea, de altfel. Cleo, pe cine sechestrezi tu acolo? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca ma ofer si eu. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) Scumpic, prima data cand ai scris de Columbia, m-am gandit la tara, si nu stiam ce sa caute certificatul de casatorie prin Columbia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 18 2009, 12:45 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca pe tine si pe doctoressa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
scorpi mic si daragalas in orice ipostaza, ca una dintre fetele de peste ocean si ca sa nu zici ca nu raspundem la provocari, din pacate nu am timp sa ma joc cu voi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) chiar daca jucati seara, la mine e in plina zi de lucru si de cele mai multe ori sint foarte ocupata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am fi ca babele alea de la inchisoare, care si cand au fost eliberate, au mai stat 2 zile in fata inchisorii, sa-si termine povestile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si poate as mai invata si eu cate ceva de la voi in ale gastronomiei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Scorpi, din pacate nici eu n-am timp sa ma joc de-a mafiotul. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
neata!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Eu am hotarat sa nu ma duc la scoala,din pricina de dureri menstruale(ieri motvul a fost ca ploua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) anything will do (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), pacat ca de munca nu pot sa scap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma apuc cu pasi marunti de proiectul de licenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt umflata de somn! Aseara la 10 si un pic am picat ca secerata! Cica am adormit in aproximativ 10 sec de cand am pus capul jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AM dormit cam 8ore. Si acum is tare obosita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am imbracat gros, si afara iar e primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 04:30 AM |
|