IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
blekytza
post Mar 18 2009, 12:07 AM
Post #1481

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

si eu ma bucur ca te vad pe la bar Roxi , dar cel mai tare ma bucur ca in seara asta am vazut-o pe micuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Mar 18 2009, 12:32 AM
Post #1482

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

De chestia asta cu apostila si eu ma lovesc mereu, acum trebuie sa trimit certificatul de casatorie la Columbia (capitala) sa imi puna apostila pe el ca numai asa il pot inregistra in Romania. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 12:37 AM
Post #1483

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru tine si printesa!

Trebuie sa va arat si voua poza pe care am gasit-o cu Scorpirescu mic, incarcat cu bijuterii. Nu e mortala?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa am aflat ca isi facea de cap si o amagea pe fiica mea, Albina, printesa Borcaneziei.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/radiusimages/rds099/rds099358.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Mar 18 2009, 12:44 AM
Post #1484

Musafir

Scorpi, ce te-ai impopotonat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' iti sta bine. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa, asa, hai ca eu vin cu galeria, fa pe scorpia, ca asa invata sa te aprecieze. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Valabil pentru majoritatea, de altfel.
Cleo, pe cine sechestrezi tu acolo? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca ma ofer si eu. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
Scumpic, prima data cand ai scris de Columbia, m-am gandit la tara, si nu stiam ce sa caute certificatul de casatorie prin Columbia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 18 2009, 12:45 AM

+Quote Post
Cleo
post Mar 18 2009, 01:04 AM
Post #1485

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pesca pe tine si pe doctoressa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

scorpi mic si daragalas in orice ipostaza, ca una dintre fetele de peste ocean si ca sa nu zici ca nu raspundem la provocari, din pacate nu am timp sa ma joc cu voi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) chiar daca jucati seara, la mine e in plina zi de lucru si de cele mai multe ori sint foarte ocupata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 18 2009, 05:06 AM
Post #1486

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am fi ca babele alea de la inchisoare, care si cand au fost eliberate, au mai stat 2 zile in fata inchisorii, sa-si termine povestile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si poate as mai invata si eu cate ceva de la voi in ale gastronomiei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Scorpi, din pacate nici eu n-am timp sa ma joc de-a mafiotul. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 08:11 AM
Post #1487

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

neata!

+Quote Post
rozy
post Mar 18 2009, 08:14 AM
Post #1488

Musafir

Neata. Eu am hotarat sa nu ma duc la scoala,din pricina de dureri menstruale(ieri motvul a fost ca ploua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) anything will do (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), pacat ca de munca nu pot sa scap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ma apuc cu pasi marunti de proiectul de licenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 08:36 AM
Post #1489

Musafir

Neata!

+Quote Post
albinuza
post Mar 18 2009, 08:55 AM
Post #1490

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Eu sunt umflata de somn! Aseara la 10 si un pic am picat ca secerata! Cica am adormit in aproximativ 10 sec de cand am pus capul jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AM dormit cam 8ore. Si acum is tare obosita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am imbracat gros, si afara iar e primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 04:30 AM