IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Mar 18 2009, 09:03 AM
Post #1491

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Am visat numai cearta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si eu am dureri: de cap, menstruale, de sale...Cred ca mai bine insir ce nu ma doare. E lista mai scurta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 09:07 AM
Post #1492

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Neata.

Albi, unde e primavara, ca la Bucuresti e frig rau si sta sa ploua... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pare asa departe primavara... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 18 2009, 09:08 AM
Post #1493

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Salutari tuturor si o zi buna. La mine sper sa nu fi inceput cu stangul, ca m-am nimerit in lift (damn it (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) cu big chief, in conditiile in care intarziasem 45 de minute. Dar am zis sa nu ma las intimidata de situatie si i-am tinut femeii liftul, am zambit frumos, ea la fel, cred ca era in toane bune.
Aseara am pacatuit cu 2 amandine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . I-am tot zis lui boyfriend ca as manca ceva dulce (nu am mai mancat nimic de genul asta de vreo 2 saptamani) si s-a dus bietul om la ora 23.00 la Real sa imi ia amandine. Si nu aveau, fireste, asa ca a trebuit sa improvizeze cu doamna de la raionul de specialitate, care a fost impresionata de tanarul disperat sa ii cumpere sotiei insarcinate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prajituri, asa ca i-a dat pe sub tejghea 4 amandine delicioase. Ma intreb cat o sa mai mearga ulciorul la apa, ca se foloseste de povestea asta de fiecare data (inclusiv politistilor le-a vandut-o intr-o seara, cand se intorcea de la munca si depasise frumos limita de viteza cu vreo 20 de km/h).
Acuma ar cam fi cazul sa ma apuc si eu de munca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 09:12 AM
Post #1494

V.I.P.

Deedee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , foarte tare sotioru tau.

+Quote Post
Teocris
post Mar 18 2009, 09:14 AM
Post #1495

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Vezi ca atunci cand chiar ve fi insarcinata, nu-l mai crede nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 18 2009, 09:21 AM
Post #1496

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Si eu am adormit tot la 10 aseara, cu gainile zice Mr Szi. Eu cred ca mi se trage de la astenia asta nenorocita, nu mai scap de ea. Cred ca trebuie sa bag niste spirulina in organism (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 09:21 AM
Post #1497

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Obsesia mea pentru florile de cais ma urmareste si in somn. Are cineva idee ce inseamna cand visezi ca mergi pe un drum de tara si culegi de pe jos ramurele cu flori de cais? Parfumul era atat de puternic ca am sarit din pat ca arsa la 7 dimineata convinsa ca azi e marti nu miercuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 09:26 AM
Post #1498

V.I.P.

Cred ca trebuie sa iti cumperi caise. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 18 2009, 09:28 AM
Post #1499

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

QUOTE(Teocris @ Mar 18 2009, 09:14 AM) *
Vezi ca atunci cand chiar ve fi insarcinata, nu-l mai crede nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Exact asta ii spun si eu. Ca o sa ajunga precum Petrica din poveste.

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 09:37 AM
Post #1500

Musafir

In sfarsit si aici soare si frumos! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Dar la ora 7 era fix un grad. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 02:32 AM