IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
sylvia_31
post Feb 14 2009, 07:42 PM
Post #151

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Si eu tot home alone, de fapt is cu Diana. care lucreaza de zor...(nu, nu la teme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ci la puzzle-ul de 1000 de piese primit de ziua ei. Pun o poza cand e gata, I promise.

Frate, deci maseuza te-a taxat de juma' de miar dintr-o lovitura ? Oh, mai gad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 14 2009, 07:44 PM
Post #152

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, dar crema e mare, ma tine cateva luni bune zic eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, am zis sa incerc, adica nu vreau dupa aia sa ma oftic ca n-am scapat de celulita din cauza ca n-am dat banii pe creme.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 14 2009, 07:56 PM
Post #153

Incurabil

Member No.: 868

Cum vrei tu, Szi , oricata celulita ai avea, tu tot frumoasa esti pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Evident, nu fac parte din publicul tinta .

Apropos de creme, stiam ca si Elancyl e buna.

By the way, ce ma distreaza, si eu am fost azi cat pe ce sa accept invitatia unei prietene de-a ma "masa" la domiciliul ei, de V. day (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Aka se strang mai multe gagici si vine maseuza si le aranjeaza pe toate. Da' am zis pas, din motive de lipsa pecuniara si de lipsa cronica de chef (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Feb 14 2009, 09:22 PM
Post #154

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce am scris despre narghilea face parte din concluziile unui studiu intreprins de medici francezi, banuiesc ca trebuie sa fie pertinent. Eu ma abtin in a formula o opinie proprie, avand in vedere ca si eu sunt 'social smoker'.

Am auzit si eu de astfel de framantari la masaj, dar eu tot asociam masaj cu ceva relaxant. Eu m-as baga la electrostimulare, cred ca e o experienta interesanta sa simti electrozii aia actionand pe piele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un fel de electrosocuri ceva.

+Quote Post
Cindy
post Feb 14 2009, 09:54 PM
Post #155

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am primit un spam (de unde naiba?!) cu o oferta in engleza, apoi dedesubt tradusa in romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma gandeam sa ii dau un reply in care sa ii fac o oferta despre ore de romana si in care sa ii prezint si tarifele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

RE: Hei,
Ce mai faci recent?
Aş dori să vă prezint un foarte bun companiei. Acesta va poate oferi toate tipurile de produse electronice pe care le-aţi mai fi nevoie, cum ar fi laptop-uri, GPS, TV LCD, telefoane mobile, PS3, MP3 / 4, motociclete si etc .......
Puteţi lua ceva timp pentru a avea un control, trebuie să existe ceva interesant ai vrea să cumpere.
Sper să vă bucuraţi-vă în cumpărături de la această societate!
Cu respect

Gata, plec si eu in orasul indragostit.

This post has been edited by sweet_girl: Feb 14 2009, 09:55 PM

+Quote Post
Jo
post Feb 14 2009, 10:35 PM
Post #156

Musafir

Google Translator : Not working as intended!
Rofl, acu am vazut, sa lesin de ras : toate tipurile de produse electronice cum ar fi - motociclete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2009, 11:37 PM
Post #157

Musafir

Eu mi-am executat bucataria azi, se poate iar linge mac de prin orice coltisor al ei acum. Ce bine ma simt!

+Quote Post
Diana.
post Feb 15 2009, 12:52 AM
Post #158

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Szimcsi @ Feb 14 2009, 02:42 PM) *
Si pe mine ma lasa rece ziua de azi. Am fost la birou pana la 1, am ajuns acasa, am gatit ceva la foc rapid si acum astept sa imi vina tipa care imi face masaj anticelulitic. Mr Szi nu e acasa, e la tara.
Vreau si eu.

+Quote Post
Fanny
post Feb 15 2009, 10:41 AM
Post #159

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata!

+Quote Post
Jo
post Feb 15 2009, 10:41 AM
Post #160

Musafir

Neataaaaaaaa! Azi dau trezirea prima? Vai, ce matinala ma simt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa aveti o zi frumoasa ladies!

Edit: na, mi-a luat-o Fanny inainte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 02:38 PM