![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu tot home alone, de fapt is cu Diana. care lucreaza de zor...(nu, nu la teme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ci la puzzle-ul de 1000 de piese primit de ziua ei. Pun o poza cand e gata, I promise.
Frate, deci maseuza te-a taxat de juma' de miar dintr-o lovitura ? Oh, mai gad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, dar crema e mare, ma tine cateva luni bune zic eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, am zis sa incerc, adica nu vreau dupa aia sa ma oftic ca n-am scapat de celulita din cauza ca n-am dat banii pe creme.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cum vrei tu, Szi , oricata celulita ai avea, tu tot frumoasa esti pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Evident, nu fac parte din publicul tinta .
Apropos de creme, stiam ca si Elancyl e buna. By the way, ce ma distreaza, si eu am fost azi cat pe ce sa accept invitatia unei prietene de-a ma "masa" la domiciliul ei, de V. day (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Aka se strang mai multe gagici si vine maseuza si le aranjeaza pe toate. Da' am zis pas, din motive de lipsa pecuniara si de lipsa cronica de chef (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce am scris despre narghilea face parte din concluziile unui studiu intreprins de medici francezi, banuiesc ca trebuie sa fie pertinent. Eu ma abtin in a formula o opinie proprie, avand in vedere ca si eu sunt 'social smoker'.
Am auzit si eu de astfel de framantari la masaj, dar eu tot asociam masaj cu ceva relaxant. Eu m-as baga la electrostimulare, cred ca e o experienta interesanta sa simti electrozii aia actionand pe piele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un fel de electrosocuri ceva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am primit un spam (de unde naiba?!) cu o oferta in engleza, apoi dedesubt tradusa in romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma gandeam sa ii dau un reply in care sa ii fac o oferta despre ore de romana si in care sa ii prezint si tarifele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
RE: Hei, Ce mai faci recent? Aş dori să vă prezint un foarte bun companiei. Acesta va poate oferi toate tipurile de produse electronice pe care le-aţi mai fi nevoie, cum ar fi laptop-uri, GPS, TV LCD, telefoane mobile, PS3, MP3 / 4, motociclete si etc ....... Puteţi lua ceva timp pentru a avea un control, trebuie să existe ceva interesant ai vrea să cumpere. Sper să vă bucuraţi-vă în cumpărături de la această societate! Cu respect Gata, plec si eu in orasul indragostit. This post has been edited by sweet_girl: Feb 14 2009, 09:55 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Google Translator : Not working as intended!
Rofl, acu am vazut, sa lesin de ras : toate tipurile de produse electronice cum ar fi - motociclete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am executat bucataria azi, se poate iar linge mac de prin orice coltisor al ei acum. Ce bine ma simt!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaaaaaa! Azi dau trezirea prima? Vai, ce matinala ma simt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa aveti o zi frumoasa ladies!
Edit: na, mi-a luat-o Fanny inainte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:38 PM |
|