IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Mar 18 2009, 09:44 AM
Post #1501

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Norocoaso! La noi tot nori de ploaie sunt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 18 2009, 09:46 AM
Post #1502

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Ce sot inventiv ai deedee. Pai exista si varianta sa faci mai multi copii asa ca ai nascut unul, apoi iar esti insarcinata asa ca poate tine un timp povestea. Da' cel mai fain ar fi chiar sa ramai insarcinata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si mie imi place cum suna germana a lot desi are o gramatica plina de reguli si exceptii si aricole care se schimba in functie de caz de esti in ceata pana ti se clarifica lucrurile, dar e logica si dupa ce ai prins cheia incepi sa vorbesti corect. Eu am invatat-o tarziu la munca timp de vre-o 2 ani, apoi n-am mai prea avut tangenta cu ea si am mai uitat, dar tot inteleg si daca citesc in germana nu texte d-alea complicate cu termeni usuali inteleg. Cred ca daca stateam asa vre-o 2 luni in Germania imi dadeam bine drumul la vorbit, intelegeam cam tot ce auzeam in jurul meu.
Cred ca daca iti place cum suna o limba straina o si inveti mult mai rapid decat altfel.
Italiana si asta imi place cum suna si muzica italiana o ador pur si simplu.
Acu' sa va zic ca maica-mea era unguroiaca get pe get si mie nu mi-a placut cum suna limba si n-am invatat-o decat dupa ureche. Inteleg, da' de vorbit no way. O data a oprit unul din Ungaria si m-a intrebat in ungureste pe unde tre' s-o ia ca sa ajunga nu mai stiu unde si eu i-am raspuns in engleza ca mi-a fost mai usor.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 18 2009, 10:03 AM

+Quote Post
dr_wise
post Mar 18 2009, 09:57 AM
Post #1503

Musafir

Buna dimineata!
Deede, simpatica povestea ta cu sefa.
Am patiti-o si eu anul trecut.
Eu am prostul obicei sa nu respect programul, mai ales ora de dimineata.
In mod normal programul de lucru e 09:00 - 18:00 dar, din cauza ca lucrez numai cu furnizori straini (iar brazilienii sunt in urma noastra cu cel putin 5 ore), apaream totdeauna dupa ora 09:30, poate chiar 09:45 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Presedintele Companiei e un tip la 50 ani, foarte energic si matinal.
Mi s-a intamplat intr-o dimineata insorita sa vin pe jos la job si, pe drum m-a prins din urma Mr President, el in masina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . M-a claxonat si m-a intrebat daca nu vreau sa ma duca cu masina pana la birou...ca sa ajung mai repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar l-am refuzat politicos, motivand ca-mi place dimineata aceea frumoasa si ca vreau sa ma bucur de o plimbare la aer curat.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu s-a suparat, chiar a ras!
Baiat bun!
Flori pentru toate femeile frumoase si voioase de pe elady!
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2920.jpg)
Sa va bucurati de ele la cafeaua de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 18 2009, 09:58 AM

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 18 2009, 10:04 AM
Post #1504

V.I.P.

Doctoreaso esti buna de pus la rana cu optimismul tau molipsitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 18 2009, 10:14 AM
Post #1505

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Faine tare brindusele!
Eu am ui cui in creieru` sting.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 10:22 AM
Post #1506

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

O cafeluta pentu voi sa va treziti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/COFFE.jpg)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 18 2009, 10:30 AM
Post #1507

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Haideti sa va povestesc o faza care ma roade de vreo doua saptamani. V-am mai spus eu povestea cu seful care a vazut intr-o zi la un coleg bancuri trimise de mine. Ei, colegul cu pricina s-a plans acum doua saptamani la director ca primeste prea multe bancuri si ca ii blocheaza laptopul. Bineinteles, seful s-a gandit la mine, desi colegul nu m-a nominalizat. Mie nu mi s-a intamplat nimic, nu mi s-a atras atentia pentru asta, insa m-am enervat teribil pe acest coleg care putea sa imi spuna mie ca nu mai vrea sa ii trimit bancuri, nu sefului. Aaa si pe deasupra el nu numai ca nu mi s-a plans, dar imi si spunea uneori ca "ce tare a fost bancul ala" si ca l-a trimis si el mai departe la altii.

De atunci nu mai vorbesc cu colegul decat chestii strict profesionale si numai cand e absolut necesar.

Azi insa, i-am trimis din nou, din greseala un mail funny, incercand de fapt sa il trimit altui coleg cu acelasi nume. Imi vine sa-mi trag pumni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) I-am facut fw la acel mail si mi-am cerut scuze.

P.S. colegii ziceau sa-l abonam pe colegul fara simtul umorului la newsletterul unui site de bancuri, asa ca sa ne razbunam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 18 2009, 10:35 AM
Post #1508

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Bine, si cam cate bancuri sa primesti ca sa ti se blocheze laptopul? :| Eu cred ca a fost rau intentionat... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Sau il enervau bancurile si nu stia cum sa le stopeze. Proasta alegere sa vorbeasca direct cu sefu.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 18 2009, 10:38 AM
Post #1509

V.I.P.

Szi omul cu pricina e un mare magar si nu poate sa-ti blocheze laptop-ul un mail cu bancuri e un bullshit chestia asta. Probabil ca are pica pe tine sau te invidiaza si vrea sa-ti fac rau, eu zic sa-l ignori si sa nu-i mai trimiti nimic. Indiferenta, doare cel mai tare.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 18 2009, 10:39 AM
Post #1510

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce vipera cu corn!
Eu sigur ma duceam intins la el si ii ziceam cateva de dulce de numa' numa'!!! Si sa zica merci c-a scapat fara castrare! Ei, comedie!
M-am infuriat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 02:32 AM